Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

306 LEV: Limited Edition by Voighta - téměř hotový Dip

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: orbin.1988

Takový pěkný auta, kde všichn ina to berete love. Vy už snad pracujete. Chci začít taky tunit ale love moc nejsou.

všechno se dá udelat za pár kaček pokad nechces auto totalne predelat:-D treba muj intros mne vyšel na 2 tisice material a udelam s tim upe vsecko, a tak bch mohl pokracovat se vsim:):) jen to chce hodne času na práci!!!!!!!!!

Odesláno

Chci změnit vnitřek nějak. Palubku apod. Barva jiná apod. Ale nevím s čím začít apod. Jsem začátečník uplný. Mám červený auto 306, a rok 95. NEvím do jaký barvy uvnitř to hodit apod. Nemáš nějaký fotky tvýho?

Odesláno

tak tak Rejty má pravdu,pokud chceš jen nějaký lehký tuning,dá se to za ,,pár\" korunek udělat.Pokud máš šikovný ruce,nebo pár správnejch známejch je to lehčí.

Všechny úpravy kromě většího lakování jsem si dělal sám.

Ale pokud se do něčeho podobnýho pustíš pak už ty peníze radši nepočítej. :)

Rejty má svoje vlákno taky,tady je odkaz.

Tady jsem ti našel jedno 306 vlákno na barvy plastů v interieru

[upravil dne 2/11/09 Voighta]

Odesláno
Původně zaslal: Voighta

tak tak Rejty má pravdu,pokud chceš jen nějaký lehký tuning,dá se to za ,,pár\" korunek udělat.Pokud máš šikovný ruce,nebo pár správnejch známejch je to lehčí.

Všechny úpravy kromě většího lakování jsem si dělal sám.

Ale pokud se do něčeho podobnýho pustíš pak už ty peníze radši nepočítej. :)

Rejty má svoje vlákno taky,tady je odkaz.

Tady jsem ti našel jedno 306 vlákno na barvy plastů v interieru

[upravil dne 2/11/09 Voighta]

Mám Peugeota 306 starýho s motorem 1.2

[upravil dne 2/11/09 orbin.1988]

Odesláno

Chci změnit vnitřek nějak. Palubku apod. Barva jiná apod. Ale nevím s čím začít apod. Jsem začátečník uplný. Mám červený auto 306, a rok 95. NEvím do jaký barvy uvnitř to hodit apod. Nemáš nějaký fotky tvýho?

Len prosim ta nedavaj interier do cervenej:nevim

A inak zacat sa da vselicim, hlavne si to cele rozmysli, nech to potom nelutujes:super ... dost ludi tu na fore ma prerobene interiery, staci sa popozerat, ak ta to vazne zaujima;)

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

Len prosim ta nedavaj interier do cervenej:nevim

A inak zacat sa da vselicim, hlavne si to cele rozmysli, nech to potom nelutujes:super ... dost ludi tu na fore ma prerobene interiery, staci sa popozerat, ak ta to vazne zaujima;)

A co by jsi dal ty, když mám červený auto? Jediná červená uvnitř je řadící páka

Odesláno

Preto som napisal ze nie do cervenej, lebo to hned kazdeho napadne ked ma cervene auto, z pociatku to vyzera dobre, ale ani sa nenazdas a mas vseeeeetko v aute cervene az sa ti z toho toci hlava:bojim

A inak k cervenej ide dokonale cierna;) ... napriklad, pripadne teda aj taka velmi decentna cerveho - vierna kombinacia, ale max tapacire dveri do cervenej a mozno stredy sedaciek, vsetko ostatne do ciernej, to by vyznelo dobre:) ... stredovy panel, stlpiky a vsetko ostatne do ciernej a k tomu cervene podsvietenie:)...

...a inak ak chces vediet cim zacat, tak skus ten stredovy panel a podsvietenie, napriklad, mas to za par korun a vidno vysledky:papa

Odesláno

Preto som napisal ze nie do cervenej, lebo to hned kazdeho napadne ked ma cervene auto, z pociatku to vyzera dobre, ale ani sa nenazdas a mas vseeeeetko v aute cervene az sa ti z toho toci hlava:bojim

A inak k cervenej ide dokonale cierna;) ... napriklad, pripadne teda aj taka velmi decentna cerveho - vierna kombinacia, ale max tapacire dveri do cervenej a mozno stredy sedaciek, vsetko ostatne do ciernej, to by vyznelo dobre:) ... stredovy panel, stlpiky a vsetko ostatne do ciernej a k tomu cervene podsvietenie:)...

[upravil dne 2/11/09 orbin.1988]

Odesláno

...a inak ak chces vediet cim zacat, tak skus ten stredovy panel a podsvietenie, napriklad, mas to za par korun a vidno vysledky:papa

V černým to už je dávno. V černým plastu. Takže jenom červený kontrolky jo? Já myslel, že třeba na bílo středový panel. Tak to asi neudělám. A více?

Odesláno

No original plast nie je az tak cierny, ide mi skor o cierny lak...inak biely interier ku cervenu autu, to by bol asi brutal...a nemusis citovat posledny prispevok a ak chces zacat s upravou auta, tak urob par fotiek, zaloz si vlastne vlakno, nech to tu Voightovi \"neprasime\";)

Odesláno

No original plast nie je az tak cierny, ide mi skor o cierny lak...inak biely interier ku cervenu autu, to by bol asi brutal...a nemusis citovat posledny prispevok a ak chces zacat s upravou auta, tak urob par fotiek, zaloz si vlastne vlakno, nech to tu Voightovi \"neprasime\";)

jj, máš icq, nebo něco? Ozvu se ti tam. Tak to natřu černou barvou a přes to lak. Díky za info

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Voighta

Další věc bylo přendání masky za bezznakovou a nákup alu kol 14“ ,na zimákách se v létě jezdí blbě :D

K tomu i výměna volantu za sportovní ,,Victor“ ( nástřik interiéru byl později )

[upravil dne 11/6/09 Voighta]

[upravil dne 12/6/09 Voighta]

ten volant se mi líbí,i ten přední náraznik je pěknej:mrk

[upravil dne 22/11/09 domikra]

Odesláno

Tom306Sedan : Ty jsou originál ,měl jsem je na jednom vraku co mám na ND 1,8 r.v.94

domikra : Díky,jsem s tím volantem opravdu spokojenej,budu ale muset sehnat nový,tenhle už začíná být ošoupanej :bacha

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...