Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

V klidu, nespěchej. Každej není na Peugeot Foru 24hodin denně aby mohl odpovídat na dotazy.

A ještě bych změnil tročku název vlákna třeba na Změna bubnovejch brzd na kotoučový nebo něco podobnýho. Takhle to vypadá, že se ptáš na rozdíl mezi druhama brzd (výhody/nevýhody). To byla jen taková rada ;)

Jo myslím, že se tu nedávno něco kolem brzd řešilo. Ale šlo asi o 306ku. Myslím...

Odesláno

Sorry dnes sa celý deň ponáhľam. Mám nápravu KO a zohnal som s kotúčmi. Ide mi len o to , že či musím vymeniť hlavný valec , lanka na ručnú a pod. Na tom mojom sú nové a nechcel by som kvôli náprave všekto zasa zháňať. Jednoducho či mi to bude dobre brzdiť aj s tým pôvodným hlavným valcom.

Odesláno

Ja som to robyl ale na 306ke-miesto bubnou so daval kotuce ale myslim ze by to malo byt skoro to iste 306 a 406...

Musel by si mat druhu os lebo ta bubnova je kratka,potom naboj s kotucovych brzd a samozrejme strmene s kotucami:P to by malo byt vsetko;)

Odesláno
Původně zaslal: 306gti6

Ja som to robyl ale na 306ke-miesto bubnou so daval kotuce ale myslim ze by to malo byt skoro to iste 306 a 406...

Musel by si mat druhu os lebo ta bubnova je kratka,potom naboj s kotucovych brzd a samozrejme strmene s kotucami:P to by malo byt vsetko;)

Ved hovori ze ma zohnatu celu zadnu napravu komplet :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...