BrankoKK Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 zdar chlapi, mam problem so svojim coupeckom ( 3.0 benzin, automat), sa mi ozyva z motoru v rozmedzi 2-3 tis.otacok pisklavy zvuk. deje sa to iba pri zaradenom d-cku ked mu treba pomahat plynom ( napr. pri predbiehani alebo jazde do kopca ) . vsimol som si, ze to zacne piskat, ked preradi rychlost a potom pri tych 3 tis. to pomaly prestava. myslel som, ze to bolo sanie, tak som ho dal pretesnit, no nic sa nezmenilo. ked mal niekto podobny problem, dajte vediet, diky moc za rady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat
roxbury7 Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 mal som niečo podobné . nebol to síce 3,0 v6 ale moje 2,0 Hdi. Bol moc dotiahnutý rozvodový remen. skús pozriet ten, ked nie tak pozri alternátor. Citovat
Jaroslav Čapek Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 Ahoj taky mi to dalo a jak pišes dotahnutý rozvodovy řemen uplne to kvílelo. Citovat
jkmtrnava Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 manaž ho suchým mydlom - prestane pískať Citovat
Guest servisman Odesláno 11. červen 2009 Odesláno 11. červen 2009 rozvodák mazat mýdlem??? to snad ne raději povolit ,přešponovaný vadí kladkám -ložiska Citovat
BrankoKK Odesláno 12. červen 2009 Autor Odesláno 12. červen 2009 diky za rady, skusim ho povolit, ozvem sa co a jak Citovat
PeugeotHDi Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 Zdravim, co sa tyka sponovania rozvodoveho remena....malo ci vela... to nerieste...existuje pristroj fungujucom na principe ako ked sa ladi klavir a po prilozeni daneho snimaca k remenu vies presne urcit ci je spravne alebo nespravne nasponovany... maju ho v kazdom lepsom servise.... Kontrola a nastavenie par eur.... Citovat
roxbury7 Odesláno 13. červen 2009 Odesláno 13. červen 2009 na mojom aute to bolo počut strašne , ked mi to kamarát povolil autíčko ide tichúčko aj ked je to diesel.. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.