Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

P-C malá prezentace upravených piškotů - doplněno

Recommended Posts

Odesláno

Tak ja si myslim, ze video je pekne, ale nema moc do cineni s prezentaci AMIS DE LION, respektive tohoto klubu.

Lidi co maji tady vystailovany auta, nebo vytuningovany, tak tech je tu podstatne mene, ako tech, ktery peugeota maji v beznem seriovym stavu atd ...

Takze proto jen rejpnuty, ze to moc nevystihuje klub jako takovi.

Odesláno
Původně zaslal: Mef

budvar: DOBRÝ:potlesk Jen by to chtělo malinko dohonit tu rychlost měnění fotek, protože ke konci ti to jde moc rychle, ale jinak :super

To je naschvál aby to sedělo na tu písničku :) Ideální by bylo kdyby každá fotka zrychlovala linerárně o pár milisekund, ale to už po mě chceš ve windows movie makeru moc :D

P.S. nechtělo se mě vypustit ty poslední auta :) Ideální by bylo všechny zkrátit tak aby to bylo akorát, ale to ve WMV de jen ručně - je to jen tak - sice sem to dělal přes hodinu, ale spíš legrácka když už s tím kolega začal :super Pozdrav čestným členům s 405 :super

---------------------------------------------------------------

Tak mě ta absence 405tky vybičovala k výrobě 405tkové prezentace Peugeot Clubu :D Tramtadadá :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=JZnou74VTFY

[upravil dne 9/6/09 budvar]

Odesláno
Původně zaslal: Lubk0

Tak ja si myslim, ze video je pekne, ale nema moc do cineni s prezentaci AMIS DE LION, respektive tohoto klubu.

Když si to přečteš pořádně tak je tam psaný výběr několika upravených aut českého peugeot clubu. :aut

Odesláno

Pěkný, pěkný :) Když jsem viděl první auto v prvním videu, tak jsem si řek že na 99,9% tam moje auto nebude. A uhodl. Nebylo :D :D

Až budete dělat někdo 306kový video tak tam hoďte i takový ti sériový 306ky...nechci řikat jaký konkrétně...ale mohli byste moje auto z tohohle vlákna Dík :papa

Odesláno

Vydejko pekné,ale ako tu už bolo povedané je tu vela pekných aut a aby s toho nebol celovečerný film tak možno by stačily dva foto z každého auta aby ich tam bolo čo najviac.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Jenda 309

Původně zaslal: Lubk0

Když si to přečteš pořádně tak je tam psaný výběr několika upravených aut českého peugeot clubu. :aut

To je uplne jedno co je tam napsane, jde o to, ze hovoris o prezentaci PC, tj peugeot clubu, a ja ty hovorim, ze PC je s 90 procent, myslim ze i dokonca vic tvoreni s beznych seriovych aut.

Tahle prezentace, pre nezasveteneho cloveka, co vzivote na PC nebyl vyzniva, ze PC je TUNING Club ...

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Jestli to byla jen promo verze a budeš dělat ještě jednu nebo předělávat,tak ti pošlu lepší fotky;) A myslím nejen já:D

Určitě to předělám, tohle bylo spíš na test jestli se to líbí a má vůbec smysl se o něco pokoušet :) Navic mam ted alespoň pár tipů na dalši kousky ktery tam nemam :)

Mail mam v profilu :papa

[upravil dne 9.6.2009 Jenda 309]

Odesláno

Voighta .. no co.. kdo by to dokoukal do konce je opravdovej fanda a patri sem kazdym coulem .... (horsi je ze takovyho cloveka pak odvezou.. nemluve o autorovi.. ten pujde jako prvni) :D

Odesláno

Tak původní video smazáno, nové, přejmenováno aby nikdo neměl námitky :) Prodlouženo doplněno :aut

Všem díky za tipy :potlesk

[upravil dne 9.6.2009 Jenda 309]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...