Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tak ja si myslim, ze video je pekne, ale nema moc do cineni s prezentaci AMIS DE LION, respektive tohoto klubu. Lidi co maji tady vystailovany auta, nebo vytuningovany, tak tech je tu podstatne mene, ako tech, ktery peugeota maji v beznem seriovym stavu atd ... Takze proto jen rejpnuty, ze to moc nevystihuje klub jako takovi. Citovat
budvar Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: Mef budvar: DOBRÝ Jen by to chtělo malinko dohonit tu rychlost měnění fotek, protože ke konci ti to jde moc rychle, ale jinak To je naschvál aby to sedělo na tu písničku Ideální by bylo kdyby každá fotka zrychlovala linerárně o pár milisekund, ale to už po mě chceš ve windows movie makeru moc P.S. nechtělo se mě vypustit ty poslední auta Ideální by bylo všechny zkrátit tak aby to bylo akorát, ale to ve WMV de jen ručně - je to jen tak - sice sem to dělal přes hodinu, ale spíš legrácka když už s tím kolega začal Pozdrav čestným členům s 405 --------------------------------------------------------------- Tak mě ta absence 405tky vybičovala k výrobě 405tkové prezentace Peugeot Clubu Tramtadadá http://www.youtube.com/watch?v=JZnou74VTFY [upravil dne 9/6/09 budvar] Citovat
wooody Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 osobně bych tam hodil ještě přemu, pe.tra a volvika jinak hodne dobrý [upravil dne 9/6/09 wooody] Citovat
pastorek Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Budvar: ... a to som si myslel že si muzikant. S takýmto videom môžeš robiť PR managera. [upravil dne 9/6/09 pastorek] Citovat
Jenda 309 Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: Lubk0 Tak ja si myslim, ze video je pekne, ale nema moc do cineni s prezentaci AMIS DE LION, respektive tohoto klubu. Když si to přečteš pořádně tak je tam psaný výběr několika upravených aut českého peugeot clubu. Citovat
volvik Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 je tady o hodne vice peknych aut ale pockame si na dalsi delsi videjko pokud se ti bude chtit Citovat
dolly1010 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Pěkný, pěkný Když jsem viděl první auto v prvním videu, tak jsem si řek že na 99,9% tam moje auto nebude. A uhodl. Nebylo :D Až budete dělat někdo 306kový video tak tam hoďte i takový ti sériový 306ky...nechci řikat jaký konkrétně...ale mohli byste moje auto z tohohle vlákna Dík Citovat
309GT Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Jestli to byla jen promo verze a budeš dělat ještě jednu nebo předělávat,tak ti pošlu lepší fotky;) A myslím nejen já Citovat
volvik Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 pokud by tam slo i moje auti tak urcite poslu neco lepsiho Citovat
antal Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Vydejko pekné,ale ako tu už bolo povedané je tu vela pekných aut a aby s toho nebol celovečerný film tak možno by stačily dva foto z každého auta aby ich tam bolo čo najviac. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: Jenda 309 Původně zaslal: Lubk0 Tak ja si myslim, ze video je pekne, ale nema moc do cineni s prezentaci AMIS DE LION, respektive tohoto klubu. Když si to přečteš pořádně tak je tam psaný výběr několika upravených aut českého peugeot clubu. To je uplne jedno co je tam napsane, jde o to, ze hovoris o prezentaci PC, tj peugeot clubu, a ja ty hovorim, ze PC je s 90 procent, myslim ze i dokonca vic tvoreni s beznych seriovych aut. Tahle prezentace, pre nezasveteneho cloveka, co vzivote na PC nebyl vyzniva, ze PC je TUNING Club ... Citovat
Jenda 309 Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Původně zaslal: 309GT Jestli to byla jen promo verze a budeš dělat ještě jednu nebo předělávat,tak ti pošlu lepší fotky;) A myslím nejen já Určitě to předělám, tohle bylo spíš na test jestli se to líbí a má vůbec smysl se o něco pokoušet Navic mam ted alespoň pár tipů na dalši kousky ktery tam nemam Mail mam v profilu [upravil dne 9.6.2009 Jenda 309] Citovat
Voighta Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Udělat promo video celýho klubu by byla fakt bomba ( 11492 registovaných členů ) ,případná fotka po dvou sekundách a kam se hrabe Titanik :D:D:aut Citovat
dolly1010 Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Tak samozřejmě, že by se tam dali jen lepší kousky. Třeba čakomův, volvikův, můj... a tak Citovat
AKCZ Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Voighta .. no co.. kdo by to dokoukal do konce je opravdovej fanda a patri sem kazdym coulem .... (horsi je ze takovyho cloveka pak odvezou.. nemluve o autorovi.. ten pujde jako prvni) Citovat
Jenda 309 Odesláno 9. červen 2009 Autor Odesláno 9. červen 2009 Tak původní video smazáno, nové, přejmenováno aby nikdo neměl námitky Prodlouženo doplněno Všem díky za tipy [upravil dne 9.6.2009 Jenda 309] Citovat
Přema Odesláno 9. červen 2009 Odesláno 9. červen 2009 Ooooooo děkuji za doplnění videjka....:super:super:super:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.