sht Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Zdar mám problem s xsi motor pokud je studený jede relativně normálně, pak se motor lehce ohřeje začne to cukat a zmizí to až na 4000 otáčkách, už jse nějak nevim rady měnil jsem potenciometr škrtící klapky, svíčky, kabeli knim, prostě už stoho začínám být nějaký nemocný brzy to asi Citovat
Peta-k Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 tak to teda nevim ja jsem to mel to cukání tim potenciometrem !!!a co třeba nejaka hadička derava podtlakova nebo ja nevuim!!!a ten potenciometr jsi koupil fungl novej nebo jenom vymenil za použitej?pokud jsi ho vymenil za použitej tak taky muže byt už špatnej! [upravil dne 7/6/09 Peta-k] Citovat
Cardaaa Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 a můžu se zeptat kolik si za něj dal?? Citovat
Peta-k Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 tak teda nevim a kolik jsi za nej dal???tak to jsi musel kupovat celou vstřikovaci komoru!!! Citovat
Peta-k Odesláno 8. červen 2009 Odesláno 8. červen 2009 a kupoval jsi celou vstřikovaci komoru? Citovat
sht Odesláno 10. červen 2009 Autor Odesláno 10. červen 2009 zkoušel jsem dávat z jinýho auta i s čidlem otáček Citovat
jakub106GTI Odesláno 10. červen 2009 Odesláno 10. červen 2009 Zvláštní mě to dělalo taky přesně jak píšeš. Když to nebylo zahřáté tak to bylo ok ale jak se to zahřálo začalo to jakoby škubat. Šlo to pak i špatně nastartovat. Vše to vyřešilo u mě teplotní čidlo ( zelené ) Citovat
sht Odesláno 11. červen 2009 Autor Odesláno 11. červen 2009 no jo jenže ty tam nejspíš máš lambdu ale já to mám bez lambdy a katiku, tak ono by bylo i nozmální že to na volnoběh houpe ale ve vyžších, ještě mě napadlo jestli by to nemohl dělat potenciometr bohatosti směsi a ještě skusím to čidlo Citovat
Cardaaa Odesláno 16. červen 2009 Odesláno 16. červen 2009 já s tím mám taky menší problém a v servise mi řekli že to bude špatně nastavenýma vstřikama nebo něco s ventilama;) Citovat
sht Odesláno 17. červen 2009 Autor Odesláno 17. červen 2009 no jo vstřiky jsem dával taky jiný a pokud by to bylo ventylama tak bych si toho všim když jsem měl hlavu dole, a pokud by to bylo tohle tak jakto že my to jede normálně na sitič Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.