Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

muj pazoutek-začínáme faceliftovat

Recommended Posts

Odesláno

Myslíš že to je plast?Dal jsem na Google SPZ jmenovky plech a našlo to tohle:myslim Mají tam i se znakem EU...těžko říct do to je za hajzl:D

Odesláno

jj,sorry,nevšiml jsem si dole těch fotek:mad:

Já si asi nechám udělat ofiko US SPZ,moje jsou provrtaný a už ohoblovaný,na autě jsou přez 10 let:D Teď v zimě ta přední zažila už kruté chvíle jak je pár cm od země:D:D

Až pojedu do německa tak se stavim v Truck Shopu a pak ti dám vědět co a jak.Jinak to dělají i na jiných benzínkách,taky v Jihlavě u Kronospanu:myslim

Odesláno

dnes mensi zkouska spz na srazy :aut Vypadaj moc pekne na aute!

p.s.: moc se nevsimejte spinaveho auta! V tom pocasi to je hned jak pra... :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

dnes se zdravil na dalnici s dalsi 605kou v modre barve facelift.Trosku sme si zazavodily a pak se pozdravili a jeli kazdy po svych... Nebyla nahodou odsud z klubu? Podle toho jak sme jeli bych to tipnul na 3.0 V6 :D

• O 1 měsíc později...
Odesláno

dnes sem po delsi dobe zase neco malo udelat na sve vlajkove lodi :) Dostala nove vyskove reproduktory do palubky,pote sem sprovoznil osvetleni stopu kde par zarovek nesvitilo a vymenil nahon tachometru,na ktery sem se chystal asi pul roku ;)

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...