pavlos1112 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Dobrý den.Při nastartování motoru něco klepe pod autem,něco jako uvolněný plech,po delší jizdě už to není tak hlasité,co to muže být.dík:myslim Citovat
stajny306 Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Resil jsem to nedavno, asi to bude kryci plech tlumice vyfuku (ta cast pred stredovym dilem). Je to tam vicemene k nicemu a po case to zacne drncet. Me to rachtalo jen po zahrati na volnobeh, takze kdyz jsem nekde zastavil, mel jsem o pozornost lidi postarano:) Zatim jsem to vyresil privarenim. Ale jeste mi drnci plechova krytka od svodu a to uz nevim jak resit:( Citovat
309GT Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 A nebo výfuk,to mi dělalo na 306ce asi před měsícem:( Citovat
Qcko Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 Mne drncal plech zvodov okolo 2500 otacok, zistil som ze odhnil okolo tej prednej skrutky, vybral som skrutku, dal tam podlozku a skrutku s vacsou hlavou a bolo po probleme:papa Citovat
wooody Odesláno 1. červen 2009 Odesláno 1. červen 2009 mě taky drncal plech výfuku, je tam úplně k hovínku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.