MHS Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 zdravim mam dotaz ktery me docela trapi,pred dvema tydny sem koupil 307mičku a sem sni spokojeny jen me docela zarazila jedna věc ze mi nekdy nejdou zavrit dvere..jako by tam byl nejaky mechanizmus nebo neco co me nepusti.napr.kdyz mam nastartovane auto a otevru dvere tak uz je nezavru.zjistil sem kdyz vypnu motor a klic vytahnu ze zapalovani a dam ho dozamku od dveri neco v tom preskoci a dvere opet jdou zavrit.nevi nekdo proc nebo co stim je? Citovat
Milhausekkk Odesláno 31. květen 2009 Odesláno 31. květen 2009 Ahoj, a co máš konktétněji za auto já mám 307 break 1,6 16V 80 kw, rok výroby 11/2006 mám nastavené automatické zamykání dveří.... to znamená, že sednu do auta, nastartuju a jak se rozjedu, tak se dveře zamknou, což jde slyšet. Pokud zastavím, tak si je normálně odemknu klasickým způsobem, že jen potáhnu kličku dveří. Pokud zastavím a neotevřu dveře ale někdo chce přistoupit, zmíčknu tlačítko na prostředním panelu přístrojovky a dveře se odemknou. Jak se potom rozjedu, zase se samy zamknou Nezkoušíš se rozjet s otevřenými dveřmi?... si myslím, že něco zkoušíš na úkor nastavení systému a pak to tak blbne Citovat
MHS Odesláno 31. květen 2009 Autor Odesláno 31. květen 2009 ej zdravim jinak mas podobny nick jako ja :Dno ja mam 307 hdi 1.6 rok vyroby to same jako ty akorat 3dverak.no vim presne co mas na mysli jenze to je v poradku kdyz se rozjedu auto se automaticky uzavre kdyz otevru kliku samo se to otevre to zamykani ale problem mam v tom ze kdyz treba dojedu a oteviram branu pri parkovani sahnu na kliku od dveri auto se otevre ale ty dvere se mi nezavrou zavrou je tehdy kdyz zacouvam do garaze vypnu motor a zasunu klic do zamku u dveri pak tam cosik zacvakne a dvere zavru!!nemyslim ted zamykani ale zavíraní Citovat
MHS Odesláno 22. červen 2009 Autor Odesláno 22. červen 2009 no problem zatim neprestava s problemem mi zatim nikdo nepomohl tak to necham zatim tak opravdu to nikomu nedela? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.