Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz: Nedávno jsem koupil 407sw a zjistil jsem že mi nějak nefungujou ostřikovače světel (mám xenony) prostě vůbec nevyjedou natož aby stříkaly :grr, neřešil někdo z vás podobný problém?

Odesláno

klasicky na páčce zaplé potkávací světla? Pokud ano a nestříká,tak je někde problém... Ony ostřikovače světel stříkají jen při zapnutých světlech bud ručně,anebo sepnutím senzoru (při šeru se automaticky světla rozsvítí)

Odesláno

měl jsem zapnuté světla na páčce a nic, před tím jsem tam dolil cca 5 litrů letní směsi do ostřikovačů a nic. Napadlo mě jestli předchozí majitel nevyndal pojistku aby mu to nestříkalo a nežralo tolik kapaliny ale díval jsem se do pojistek v motoru a tam to vypadá že jsou všechny ( a asi by mi to i hlásílo v autě nějakou hlášku kdyby prdla pojistka že? Tak nevím do servisu se mi moc nechce protože by mi to hned zaučtovali ....

Odesláno

Referenční číslo Označení Množství Cena bez DPH Cena s DPH Celkem s DPH

0000643477 ČERP OSTŘ 1 210,00 CZK 1 439,90 CZK 1 439,90 CZK

Ale může a nemusí to být to čerpadlo.......zkus fakt ty pojistky

[upravil dne 31-5-09 Přema]

Odesláno

Myslím, že by to mohlo být tím, že si ostřiky světel nechal původní majitel na diagnostice odhlásit. Tenkrát mi to v Peugeotu taky nabízeli, aby mi ostřiky světel v zimě nezamrzly. Když zamrznou, tak prý nejde ani zamknout auto. Nic méně odhlašovat jsem to nikdy nenechal a naštěstí mi nezamrzly :papa

[upravil dne 1/6/09 jirka407]

Odesláno

U nás v Opavě cca 1700,- Kč...položka práce s diagnostikou.....přijed ke mě a za 500 se ti na to mrknu.....taky mám origo peugeot diagnostiku.....ale musím se mrknout na to jestli vůbec je tato možnost vypínatelná....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...