SV 24 Odesláno 2. červen 2009 Autor Odesláno 2. červen 2009 Tak vcera sem se nudil a rekl sem si,ze to zkusim.TAk sem se na to vrhnul a tady je vysledek.. VYpada to pekne a sviti to se mi zda stejne! JEl sem s nim ted vecer a pohoda! Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Pěkný!K tý barvě a černejm názarníkům to sedne:super Citovat
SV 24 Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 diky.Taky se mi to libi vic.A hlavne,ze to poradsviti dobre! A az tam prijdou bi-xenony tak se to jeste zlepsi tak to bude super Citovat
309GT Odesláno 3. červen 2009 Odesláno 3. červen 2009 Původně zaslal: SV 24 diky.Taky se mi to libi vic.A hlavne,ze to poradsviti dobre! A az tam prijdou bi-xenony tak se to jeste zlepsi tak to bude super No,zlepší se to tobě,ale nevím co tomu řeknou protijedoucí auta,ale když to dobře pošteluješ tak to bude snad O.K;) Citovat
SV 24 Odesláno 3. červen 2009 Autor Odesláno 3. červen 2009 kamaradovi sme je dobre postelovali na 205ce a ani neoslnuje! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.