Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

jestli chces, muzu te zatahnout do Avoxu, kde to ma kategorie 1351 - 1650 cm³ za 3237,- Kc. na bonusy, mamlasy a jine se tam nehraje, takze je sumak jakou mas historii :super

Odesláno

ja jsem ted platil 4488,-......v dobe kdy jsem si porizoval povinne ruceni, bylo generalli nejlevnejsi na trhu, ted je tak nejak uprostred......to aby clovek kazdej rok rusil a zakladal smlouvu u nekoho jineho....:bacha

Odesláno
Původně zaslal: meldal

ja jsem ted platil 4488,-......v dobe kdy jsem si porizoval povinne ruceni, bylo generalli nejlevnejsi na trhu, ted je tak nejak uprostred......to aby clovek kazdej rok rusil a zakladal smlouvu u nekoho jineho....:bacha

Tak třeba i vydělá nějakou kačku, ale je to i o podmínkách a nabídkách.

Odesláno

kdo by chtěl platit méně za pojištění (příklad od 1850ccm do 2500ccm za 3.800kč a od 2500ccm za 5272kč) a mít to nej pro svoje autí, tak ať se na mě obrací, převedu povinné z jakékoliv pojistky. Kdo by ještě chtěl ušetřit na dalších věcech nebo jakkoliv poradit s financema, piště na můj mail vesely.m@kapitol.cz

nebojte už to dělám pátým rokem Smile

příklady

AUTOMOBIL BĚŽNÁ CENA PRO VÁS

Do 1000ccm 3.912Kč 1.396Kč

Do 1350ccm 4.556Kč 1.627Kč

Do 1850ccm 6.780Kč 2.423Kč

Do 2500ccm 10.676Kč 3.814Kč

Nad 2500ccm 14.752Kč 5.272Kč

ZDARMA K POVINNÉMU RUČENÍ JAKO DÁREK

+ živelné pojištění + pobyt v nemocnici

+ ubytování při poruše + právní poradna

+ 7 dní náhradní vozidlo + odtah do 50km zdarma

+ 10 dní uskladnění + finanční poradenství zdarma

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=102&t=86059&p=1612144&hilit=povinne+ru%C4%8Den%C3%AD#p1612144

Odesláno
Původně zaslal: 306xn

Nazdar tak ja mam v kooperative na 3300,- . Ale neviem podla coho urcuju vysku poistneho ked novy zakaznik ma viac zliav ako stary:myslim

Treba ist do inej poistovne...

Na kooperative mi vadilo, vybavovani skodove udalosti, na kterou sem se nahlasil.

Volal sem do poistovni, co se stalo, a jestli mame volat policajty. Povedala, ze skoda nepresahuje 80 litru, tak mame jet na stanovisko kooperativy v Trnave kde technik obhliadne.

Po opytani ze kde to je slecna zmrzla, a po 2-3 min tukani mi povedala ze v Autocomodexe v Trnave.

Dostavili sme tam auta, a pan, ktory vybavuje poistky, je krom ineho i zamestnancem autocomodexu, takze sme si nanho peknych 20 min pocklai.

Pak nam dal tlaciva, vsetko sme vyplnili, dali sme mu doklady, odfotil si auto, vse zepsal, a zasla na poistovnu.

PO 2 tyzdnoch mi prislo s kooperativy, ze pri sem neodevzdal Obcansky prukaz a Vodicsky prukaz, ze jej mam prefotit, a poslat na adresu ...

Tak sem se snazil dovlat na usek likvidaci, bohuzel bez uspechu. Chcel sem se optat, proc to chyby, kdyz to technik spisoval.

No nic, tak sme prefotil, a poslal. Pak cca zase po 2 tydnech mi prislo, ze sem nedolozil kopii TP a za tym asi 5 vykricniku.

Tak sem se nasral, uz totalne, a volal sem zase na likvidace, bez uspechu.

Tak sem v rozcileni napisal na strance reklamaci, ze se na \"posrane\" likvidace nemozem uz 3 dne dovolat, a ze jim klidne dam i vypis odchadzejich volani kde sem tam pretelefonovla cakanim uz nekolik hodin...

A ze kdyz zavolam na objednavku sluzieb, tam to zvednou hned.

Potom do hodini rychle volala pani s likvidaci, a co sem se neodzvedel. Na likvidacich robi soucasne 2 osoby, ktore aj vybavuju zakaznikov osobnme, aj su operatorky pre cele slovensko.

Technik co to obhliadal nic neposlal, takze asi tak.

Od tej doby kooperativu nemozem ani videt

Odesláno

mi chceš říct že bych s mojí 1.8 platil jen 2500?co to je za pojišťovnu?

Původně zaslal: Creams

kdo by chtěl platit méně za pojištění (příklad od 1850ccm do 2500ccm za 3.800kč a od 2500ccm za 5272kč) a mít to nej pro svoje autí, tak ať se na mě obrací, převedu povinné z jakékoliv pojistky. Kdo by ještě chtěl ušetřit na dalších věcech nebo jakkoliv poradit s financema, piště na můj mail vesely.m@kapitol.cz

nebojte už to dělám pátým rokem Smile

příklady

AUTOMOBIL BĚŽNÁ CENA PRO VÁS

Do 1000ccm 3.912Kč 1.396Kč

Do 1350ccm 4.556Kč 1.627Kč

Do 1850ccm 6.780Kč 2.423Kč

Do 2500ccm 10.676Kč 3.814Kč

Nad 2500ccm 14.752Kč 5.272Kč

ZDARMA K POVINNÉMU RUČENÍ JAKO DÁREK

+ živelné pojištění + pobyt v nemocnici

+ ubytování při poruše + právní poradna

+ 7 dní náhradní vozidlo + odtah do 50km zdarma

+ 10 dní uskladnění + finanční poradenství zdarma

http://www.tuningforum.cz/viewtopic.php?f=102&t=86059&p=1612144&hilit=povinne+ru%C4%8Den%C3%AD#p1612144

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...