Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

To \"Zbyňa 1\"

Teplota vonkajšieho vzduchu má zásadný vplyv na chod motora. Podľa nej nastavuje RJ motora množstvo vstrekovaného paliva. V prípade poruchy teplotného čidla (nesprávne údaje) poskytuje RJ množstvo paliva v núdzovom režime, t.j. ako pri teplote vzduchu +20°C.Pri nižších teplotách vzduchu sa to prejaví na pravidelnosti chodu motora. Podobne sa to prejavuje pri vadnom čidle teploty motora. Pri jeho poruche dáva RJ údaje v núdzovom režime, t.j ako pri teplote motora +90°C. Prejavuje sa to tiež nepravidelným chodom studeného motora.

Peter

[upravil dne 12.6.09 dubravap]

Odesláno

Díky všem za vaše názory. Zatím jsem to přestal řešit, protože to chvění po nastartování přestalo dělat. Nevím, jak je to možný? Snat to není jen takové \"Ticho před bouří\". Ale opravdu to přestalo.

Chtěl bych jen vědět, jestli by při vadném čidlu teploty ukazatel na palubovce mohl ukazovat dobré hodnoty a když by byl vadný, tak zda by se rozsvítila diagnostika? Mě vše na palubovce ukazuje normálně...

No, když by to znovu začalo dělat, tak bych raději měnil čidlo teploty motoru než reg. tlaku.

Myslím, že by to byla jiná cena.

Nakonec bych byl rád, že mi nikdo neodepsal, jaký je rozdíl mezi regulátorem 0281002493 a reg. 0281002872, protože kdyby někdo odepsal a já věděl jaký mám objednat , tak už by byl koupený a možná zbytečně. Jóóó nic se nemá uspěchat !

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...