Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, měnil jste někdo v předních dveřích repro za silnější? Určitě jo, hoďte mi prosím odkaz co jste tam dali. Aby to sedělo šírkou, montážní hloubkou atd...

:D

[upravil dne 1/7/09 GRiMx]

Odesláno

No urcite asi nejake komponenetne repra s vyhybkou...

Ja som dal Magnat Power Plus myslim 162 , (aj s vyskacom) ale nie je to ono. Zvuk je sice kvalitnejsi, lepsie to hra, ale nic moc basy ...

S montaznou hlbkou sa neboj, tieto mali celkom slusny magnet, a este by sa tam toho mestilo ...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Doporučuji reproduktory se sníženou hloubkou.

Mezi adekvátní reproduktory doporučuji nějaké ESX, mají hloubku okolo 45mm, já mám 307 a absolutně vyhovuje, ještě zbylo místo.

http://www.rapid-autohifi.com/store/goods-repro_ESX_SE6.2W-28-esx-signum-elite-se62w-stredobasove-kickbass-165-cm-reproduktory.html

Můj typ, mám je také:

http://www.rapid-autohifi.com/store/goods-repro_ESX_SE6_2C-28-esx-signum-elite-se62c-dvoupasmove-komponentni-165-cm-reproduktory.html

-bohužel na ně nemám zesilovač, jsou napájené pouze rádiem, tak jsem z nich maximum ještě neslyšel, ale hrajou solidně i na rádio.

Odesláno
Původně zaslal: rastacreative

zdar myslite ze sa dopredu do 306 pod original kritky zmestia repro 16,5 cm + 57 montazna hlbka?

dik

Oni tam vojdu len ja treba vyrobit podlozky.:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

No tak ja som s nimi spokojny ale teraz haju iba z radia a ked dam full hlasitost tak je pocut daky pazvuk ale to moze robit aj redio(stara sunka). Chcelo by to skusit cez zosik ale to zatial neriesim bo maly (Filipko)ma vytazuje financne aj psychicky.:myslim Ale podla mna je to vela muziky za malo penazi:D

[upravil dne 24.6.2009 306xn]

Odesláno

Podla toho jake mas naroky. Kdyz chces jen aby slusne hrali, nic extra, tak v pohode do dveri 306 se bez jakychkoliv uprav mestili MAGNAT POWER PLUS 162 ...

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Dobrá volba!Tak pak dej foto a info:D:super

Přední:

Max. výkon 250W

citlivost: 90db

Frekvenční rozsah : 60 - 20000 Hz

Zadní koupím až podle toho jestli se mi podaří prodat ty moje Renegade. Jsou nový takže při nejhorším si je tam ještě chvíli nechám... Fotky v autě pak hodím na moje vlákno

post-0-14109607982662_thumb.jpg

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...