Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

zdravim peugeotaci lidi nemohli byjste mi nekdo poradit jak sundat nb predelat predni masku abych tam nemusel myt znak ?dik

upraven název - dodržuj pravidla fóra!

díky, Béďa

[upravil dne 21/5/2009 Béďa]

Odesláno
Původně zaslal: boban-406

zdravim peugeotaci lidi nemohli byjste mi nekdo poradit jak sundat nb predelat predni masku abych tam nemusel myt znak ?dik

Mýt ?jako umývat myslíš jo?? - to nemusíš,znak umeješ vždycky když myješ auto-žádná zvláštní péče :D:D Konec srandy... Jestli tam ten znak nechceš MÍT , tak to zakytuj,a nalakuj.....Záleží co přesně chceš..

[upravil dne 21.5.2009 razor]

Odesláno

kapotu zavařit, překytovat a nastříkat, masku sehnat jinou, vyříznout kus z ní a navařit to místo toho kusu s dírou na znak, nebo použit jenom kyt, ale bude to velká vrstva a asi to bude praskat atd, a pak zase do laku

Odesláno

jo tobe se to povida nadherna kara :aut jo mimochodem docilil si tech 6 cm od zeme? jen by me zajimalo co to s tebou dela kdyz jedes po retarderech:aut ne hele nemel bys nahodou podrobnejsi navod jak na to?ja fakt nevim:bojim

Odesláno

jo tobe se to povida nadherna kara :aut jo mimochodem docilil si tech 6 cm od zeme? jen by me zajimalo co to s tebou dela kdyz jedes po retarderech:aut ne hele nemel bys nahodou podrobnejsi navod jak na to?ja fakt nevim:bojim

komplet podvozek weitec 60/40;)

da se sehnat maska bez znaku ale ta stoji 3000,-:bojim

Odesláno

peugeot 406 2.1 tdi predelavka motoru 125 kw cca 170 k jinak exterier original no tak bych chtel zacit neco delat no a chtel jsem zacit maskou nastavit a zavarit predni a zadni spoilery a dat tomu pak new lak jen ta demontaz mi dela problem.a ted jeste se mi to nejak moc prehrava prdnu tam dvojaka mam 80km/h a na trojaka 130 km/h pritom leti max 265 km/h a prej to neni max kdyz sem byl na mereni. je mozny ze kdyz jsem tam navaril koncovku ze to bude tim jde jen o koncovku bublak mi prijde az za tyden tak ja nevim stve me to zahrati. nejaka rada:(

Odesláno

koukni sem

peugeot 406 2.1 tdi predelavka motoru 125 kw cca 170 k

jak si to z toho dostal?

[upravil dne 21.5.2009 čakom]

Odesláno

intercooler premalisovana ridici jednotka zbrousena hlava motoru filtr K N green f1 a nejaky malo to soucastek z coupecka no a je tam chip. jo a dikec za rady. jinak cary mary fuk a jen tak mesic pul roku prace a objednavek a sme tam kde sme mam ale jeste puvodni motor 1.9 ale jen pol. turbo a asi ho tam dam protoze tendle pujde brzo do kytek :D

Odesláno

2,1 jde chipovat?:myslim

nejlepší postup je jak psal wooody. sehnat rozbytou masku a narazník vyříznout z nich potřebnou velikost a dovařit to do dír na tvoju masku a narazník.

pokud budeš chtít tak ti mužu poslat fotky jak budu doma.

[upravil dne 21.5.2009 čakom]

Odesláno

a proč máš v popisu 2.0I???jinak co si tam chipoval?? motorek na okna?? pokud vim tak 2.1 td je mechanicky?? tam se upravuje dávka paliva na čerpadle co já vim, kdyžtak mě vyveďte z omylu

Odesláno

amaterskym spusobem ale jde ale vubec by se to nemelo no nechtel mi to nikdo udelat ale jak rikam ten de do prdele celej motor no ale vis jak, jako to mam bez tp spz myslel jsem ze to necham prihlasit a budu se tim chlubit jak je to namakany ale radeji budu jezdit ve druhym a bude klid to uz je zakladova 1.9 bez uprav ale taky na ni jednou prijde cas prave ruky co ten tvuj motor nejake zmeny?a ty fotky by byly uplne idealni tyjo kdyby ti to nevadilo tak bych ti byl vdecnej :) boban-406@seznam.cz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...