Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Tak že nebude zahlazenej přední nárazník,ale s mlhama?:myslim Nějak v tom tápu:D:D:D:D Středy kol necháš jak jsou,nebo je nalakuješ?

mam 2....svuj origo co sem chtel prodat ale neprodam a pak ten zahlazenej:) mno a ty mlhovky sem rozebral a nalakoval na cerno:)

Odesláno

jsem zvedav jak to bude vypadat,a z to bude u zeme na tehle kolech, kola jsou sjupr,ale nejak si je poradne neumim predstavit na 206.... tak sup... nejaky fota...

Odesláno

bajza ty voe..ty bydlis kousek od nas:)))) to dame srazek nekdy!!!!! tak za 14 dni bude 206 pojizdna:)

okopcil neokopcil,ani sem nevedel ze je mas na cerno ale to je ejdno:) me to pasne k prednim svetlum:)

prdel je jeste o 1cm dole...ale byla nazuta jedna strana..pac na druhe strane se mne dojebali zavity na srouby na kola:(((((komplet jedna strana v pici

[upravil dne 27/5/10 Rejty]

Odesláno

mosite pockat..delam na podvozku..predek dat dole nemozu...pac se mne kola dotykaji pruzin a musim jeste stocit podlozky,pac 2,5 cm co mam doma jsou moc proste

mlhovka

Odesláno

mno a vytahnout lemy budu muset tak o 1,5-2cm:) to neni moc a snad mi nerachne barva na lemech:)ono to totiz jde vytahnout rukou v rukavicich a pak se jen gumovou palickou zaklepe jen plech dovnitr:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...