Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tady neco k tomu zesilovaci.....http://www.elcar.cz/monobloky/1656-spectron-sp-a1500d-zesilovac-zdarma-doprava.html

Odesláno

tak kdyby nebyl za flasku tak se ho ani netknu:-D otazkou ale stále zustava,jestli s tim sestikanalem budu moct zivit tenhle sub..mam doma dva,ale jeden chce previnout civku

http://www.audioves.cz/Hifonics/Hifonics-TXi-12D4_g2892.html

pokud to nepude,tak ten spectron to zvladne dle mne...ale taky blizi se koupe dalsiho vozu,tak proc to nemit do zasoby:-D

Odesláno

Rejty: Člověče, Tvoje známosti bych chtěl mít. Kulervoucí šestikanálový zesilovač s původní cenou okolo 12 tisíc a Ty ho koupíš za litra, digitál který stojí v obchodě přes pět klacků máš za flašku...co bude následovat? RCčko za balček žvýkaček? :D:mrk

Sobol: Něco jsem slíbil a když já něco slíbím, tak to vždy dodržím, i když někdy to trvá...každopádně \"dont worry, be happy\". ;):roker

Odesláno

proste vzdycky sem pro nekoho neco udelal a pak z toho nejakym zpusobem profitoval mno..sem zvedavy jak to bude hrat..kazdopadne ten sub bude asi lepsi zapojit na ten spectron že????? stejne v budoucnu planuji hudbu od MTX...a rodeka si necham urcite,toho se nezbavim:)

ADD:dalsiho pežota zatim nechci,pokukuji po VW Bora Variant v TDI

Odesláno

¨kazdopadne mne zajímá jestli muzu ten sub od hifa kterej ma 400 wattu RMS zapojit pres zmustkovany kanál kterej ma 250 W rmsko

Odesláno

Bereš to úplně ze špatné strany, tohle je až to poslední, na čem záleží, snad budu mít možnost Ti to na nějakém tom sraze vysvětlit... ;)

Pokud má subwoofer nominální impedanci minimálně 4 ohmy, bez obav ho na Rodeka můžeš zapojit. :roker

[upravil dne 14/9/10 od peugeot09]

Odesláno

vis jak do tohohle moc nevidim....zatim sem se do tematu autohifi moc nedostal..takze jsem levy jak sfina.....jinak az se dostanu vim ze mne to pohltí:)

a je rozhodnuto o kompletnim navareni novych lemu:)

asi tak...proste cista plecharina bez laminatu.....zadne nastavovane prahy...takhle!

post-16322-14109612748757_thumb.jpg

Odesláno

DNESKA SEM TO TROCHU UMYL A NAFOTIL PRI TE PRILEZITOSTI SEM NAFOTIL I KAMARADOVU PRESTAVBU Z JENICKOVE OKTKAVKY S NECIRYMI SVETLY NA RSko.......mno zauvazoval nad barvou kol,decentniho rozsireni a uz se tesim az vse bude hotovo 8)

post-16322-14109612822736_thumb.jpg

Odesláno

ghe taky sem dneska prasknul masku a asi se vratim zpet k masce se znakem....mozna ji necham opravit....ale ted mam dilema..vratit lvicka nevratit lvicka:( kazdopadne do laku casu dost tak se rozmyslim

post-16322-14109612823302_thumb.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...