Rejty Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 sám blbej nejsem umim to:)))) trochu sprchlo tak je to ohmatany a mokry Citovat
Dundee Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Bez folie na dveřích by to bylo hezčí, takhle se mi to nelíbí (nehledě na policajty, STK a výhled do stran a zrcátek)... Citovat
P4WLYK Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 pěkně... máš je s atestama nebo ne? pokud ne, vepředu bude problem... ještě že mám atesty a v kartičce napsany povoleny zatmaveni Citovat
Rejty Odesláno 5. září 2010 Autor Odesláno 5. září 2010 karticku s atestem sem si okopcil od kamose......tady problem nebude...sou to folie za dve kila z globusu....sou jen na cas nez budu mit od firmy světlejší decentni:) uz mne sralo jak mi každej čumí dovnitř toho auta Citovat
P4WLYK Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 jj přesně to samy sralo mě... tak sem to hodil na černo... teď mě otec potká v práci (teda moje auto, on jezdi s traktorem ) a nadává mi že ho ani nepozdravim... a když sem řekl že to měl bratr, tak mi nadával že kdo do toho auta má sakra vidět Citovat
BiFF Odesláno 5. září 2010 Odesláno 5. září 2010 Folie mam 3 roky a nikdy s policajtama problem nebyl jenom jsem se naucil jak me stopujou stahnout predni okynka onehda me stopoval a cumel spis na brzdy nez na okna :-D Na STK musis mit zname ty atesty co tam jakoby jsou jsou jen pro policajty aby se nereklo na technicke spravne nesmis mit zadne folie !! Citovat
Rejty Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 http://www.tec2000.eu/Shop/5663_benzin_nafta_cisteni_motoru_aditivum_olej_chladic_klimatizace-pripravek_pro_zlepseni_vnitrniho_treni_oleje_a_dotesneni_prusaku.aspx semd neska kůpil...a vzduchovy filtr Citovat
Skullman Odesláno 6. září 2010 Odesláno 6. září 2010 jaky je rozdil mezi cernym a zelenym? :-/ Citovat
Rejty Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 zelenej je do stareho oleje tesne pred vymenou a cernej pri novem oleji Citovat
Rejty Odesláno 6. září 2010 Autor Odesláno 6. září 2010 tak TEC 2000 funguje a doporčuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo jinak dneska komépletni devatá rozborka a zborka kompletniho interieru..kobervce sedfacky tlumeni kompletne ven...vysusit a namontovat zpet.......slecna vymontovala a ja zamontoval:) bohuzel na valtice nejedu...moc sem chtel ale mam moc prace:((((((( takze vymenen i filrr vzduchu... a nakonesc sem to zapil sesti pivsony:) Citovat
Rejty Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 takze mam novej zesik.....sestikanal rodek..snad bude cajk:-D takze tenhle aktivni subwoofer mam taky..asi ho strelim ale nevim jak ho zapojit:( http://autoradia.elektromedia.cz/pioneer-ts-wx22a Citovat
peugeot09 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 No ty krávo, neříkej mi, že je to R680ka, jinak s tím zapojením aktivního subu Ti klidně poradím, nic na tom není, ale co tak vidím, už ho ani nejspíš nebudeš potřebovat. [upravil dne 7/9/10 peugeot09] Citovat
Rejty Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 Původně zaslal: peugeot09 No ty krávo, neříkej mi, že je to R680ka, jinak s tím zapojením aktivního subu Ti klidně poradím, nic na tom není, ale co tak vidím, už ho ani nejspíš nebudeš potřebovat. [upravil dne 7/9/10 peugeot09] presne tak je to r680ka..a za litr..dobrej kauf:-D ja jen ze mne bude trvat nez porasim co vsechno k zesiku poridit ty ostatni komponenty,,,tak bych si na tu svoji alpinku nejak porasil ten aktivni pioneer:-D Citovat
Rejty Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 ten aktivni sub ma vzadu zapojeni jako konektor...mno ale ja nemam protikus mno ..takze nevim jak to zapojit Citovat
peugeot09 Odesláno 7. září 2010 Odesláno 7. září 2010 To je jednoduchý, ale abych si byl stoprocentně jistej, musel bych si to proměřit. SP inputu si všímat nemusíš, a napájení, GND i REMOTE máš popsanej. Minimálně GND a +12V budou zdvojený, REM možná taky. EDIT: To pod těma RCAčkama, to je co? [upravil dne 7/9/10 peugeot09] Citovat
Rejty Odesláno 7. září 2010 Autor Odesláno 7. září 2010 zdvojeny budou pac ten aktivak ma dvojitej zesilovac mosfet 75 w:super Citovat
Rejty Odesláno 11. září 2010 Autor Odesláno 11. září 2010 tak sem dneska nechal u pana Hejdy v Žitenicch opravit lozisko a konecne se s přitulkyní slyšim v autě cena : 1100 ložisko FEBI a pan hejda si řekl 300 kč Citovat
Rejty Odesláno 13. září 2010 Autor Odesláno 13. září 2010 takze dalsi veci do vybavy..........digitalni monoblok Spectron http://www.amazon.de/dp/B000VD8V70/ref=asc_df_B000VD8V70838808/?tag=1_audio-hifi_1_tb-21&creative=22398&creativeASIN=B000VD8V70&linkCode=asn a budou jeste nove komponentni reproduktory Hifonics..ale nereknu typ..ten budu vedet pak:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.