Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

karticku s atestem sem si okopcil od kamose......tady problem nebude...sou to folie za dve kila z globusu....sou jen na cas nez budu mit od firmy světlejší decentni:):aut uz mne sralo jak mi každej čumí dovnitř toho auta

Odesláno

jj přesně to samy sralo mě... tak sem to hodil na černo... teď mě otec potká v práci (teda moje auto, on jezdi s traktorem :D ) a nadává mi že ho ani nepozdravim... a když sem řekl že to měl bratr, tak mi nadával že kdo do toho auta má sakra vidět :D

Odesláno

Folie mam 3 roky a nikdy s policajtama problem nebyl jenom jsem se naucil jak me stopujou stahnout predni okynka :) onehda me stopoval a cumel spis na brzdy nez na okna :-D Na STK musis mit zname ty atesty co tam jakoby jsou jsou jen pro policajty aby se nereklo na technicke spravne nesmis mit zadne folie !!

Odesláno

tak TEC 2000 funguje a doporčuju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo jinak dneska komépletni devatá rozborka a zborka kompletniho interieru..kobervce sedfacky tlumeni kompletne ven...vysusit a namontovat zpet.......slecna vymontovala a ja zamontoval:) bohuzel na valtice nejedu...moc sem chtel ale mam moc prace:(((((((

takze vymenen i filrr vzduchu... a nakonesc sem to zapil sesti pivsony:)

Odesláno

No ty krávo, neříkej mi, že je to R680ka, jinak s tím zapojením aktivního subu Ti klidně poradím, nic na tom není, ale co tak vidím, už ho ani nejspíš nebudeš potřebovat. :)

[upravil dne 7/9/10 peugeot09]

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

No ty krávo, neříkej mi, že je to R680ka, jinak s tím zapojením aktivního subu Ti klidně poradím, nic na tom není, ale co tak vidím, už ho ani nejspíš nebudeš potřebovat. :)

presne tak je to r680ka..a za litr..dobrej kauf:-D ja jen ze mne bude trvat nez porasim co vsechno k zesiku poridit ty ostatni komponenty,,,tak bych si na tu svoji alpinku nejak porasil ten aktivni pioneer:-D

Odesláno

ten aktivni sub ma vzadu zapojeni jako konektor...mno ale ja nemam protikus mno ..takze nevim jak to zapojit

post-0-14109612690388_thumb.jpg

Odesláno

To je jednoduchý, ale abych si byl stoprocentně jistej, musel bych si to proměřit. SP inputu si všímat nemusíš, a napájení, GND i REMOTE máš popsanej. Minimálně GND a +12V budou zdvojený, REM možná taky. :)

EDIT: To pod těma RCAčkama, to je co? :myslim

Odesláno

tak sem dneska nechal u pana Hejdy v Žitenicch opravit lozisko a konecne se s přitulkyní slyšim v autě:P cena : 1100 ložisko FEBI a pan hejda si řekl 300 kč:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...