Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Kdepak, mě nikdo nepozval, tak se tam ani zbytečně necpu. Jenom jsem doprovodil woodyho přes Prahu. ;)

Rejty: Slib mi, že jestli se toho dožiju, tak mě svezeš. Projet se (klidně i v kufru) oturbeným GTIčkem je můj sen. :)

[upravil dne 14/5/10 peugeot09]

neboj ja to turbo dodelam..jen cena kolem 70tis za komplet je uzasna..ale dam to mne to neva:D

Odesláno

No nekecej, že jsem si Tě ani nevšiml... :)

Jo, woodyho auto...to je kapitola sama o sobě. Vzhledově moc pěkný, ale hned na první nerovnosti (železniční přejezd v Čakovicích) strouhal tak, až mu z toho skoro lítaly jiskry a před každým retardérem jsem se mu za to auto modlil. :D

[upravil dne 14/5/10 peugeot09]

Odesláno

no ja nejel ve svem aute ja jel v aute SV24 no toverim praha je fakt brutalni na snizena auta

Jinak rejty vcera jsem si psal s wodym a asi se se stepanem (SV24) ukazeme u vas jak mate ty srazy pokecat a podivat se na ty vase kary :-)

Odesláno
Původně zaslal: 306-Kubik-S16

no ja nejel ve svem aute ja jel v aute SV24 no toverim praha je fakt brutalni na snizena auta

Jinak rejty vcera jsem si psal s wodym a asi se se stepanem (SV24) ukazeme u vas jak mate ty srazy pokecat a podivat se na ty vase kary :-)

hej tak to bude moc epesnost a rad vas hosi osobne poznam...urcite prijedte....snad budu mit uz nove kola:myslim

Odesláno
Původně zaslal: peugeot09

Kdepak, mě nikdo nepozval, tak se tam ani zbytečně necpu. [upravil dne 14/5/10 peugeot09]

Když by admini měli každému poslat extra pozvání,asi by nedělali nic jiného,ne?;)

Rejty:je to mazec,introš fakt paráda:super Jsem rád že jsi zase dostal rozum:D:D:D

Odesláno

sedacky se pak jeste dovypnou:super rozum mam..ale financni tíseň sem vyresil jinym zpusobem:super

Odesláno

a už se můžu smát..... prej že máš rozum :-D tim bych si nebyl tak jistej :-D:-D

jinak pro kubu, sry že sem neodepsal na sms, ale za jízdy nepíšu, a jak sem dojel na seč, tak sem na to uplně zapoměl :-D jinak to číslo si uložim jestli neva, a dneska pojedu ze seče domu, tak bychom mohli dát s praze spicha.....

pro peugeot09: moc díky že si mě tim protáh, ale zas tak kritický o nebylo :-D

Odesláno

neuraž se, bylo to jako vtip :-D ale nikdo z nás nemá rozum když cpem prachy to těch starejch vehiclů.... no co když nás to baví :-D jinak měl si sem jet, jako takle už sem se dlouho neztřískal :-D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

neuraž se, bylo to jako vtip :-D ale nikdo z nás nemá rozum když cpem prachy to těch starejch vehiclů.... no co když nás to baví :-D jinak měl si sem jet, jako takle už sem se dlouho neztřískal :-D

hele mrzi mne to...ale vrde jadro PC bude jezdit porad,TAKZE V LETE TO SRAZ JISTI TO POJEDU I KDYBY HORICI HOVNA PADALI:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...