309GT Odesláno 4. duben 2010 Odesláno 4. duben 2010 Je to v pořádku:super Jen by to chtělo pomalu do laku:D Citovat
Rejty Odesláno 4. duben 2010 Autor Odesláno 4. duben 2010 Původně zaslal: 309GT Je to v pořádku:super Jen by to chtělo pomalu do laku:D všecko bude..setrim..ale nasetrit onech 10tisic na lak pro mne je problem..auto potrebuje opravy:( docela dost..ramena.olej vymenit.cepy.....gumyspojka budeš chtit..holt mam najeto 106tisic..s tims e musi pocitat:) Citovat
soptik155 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 zajímalo by mě jak by to vypadalo na 406 nemáš někde nějaký obrýzek?? Citovat
kalio306 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 ja som videl jedno auto ktore sa my ani nepodarilo zidentifikovať ten bol zmaskovany cely predok kapota+ naraznik cely zadok ani to nebola koža a ani to nebolo pekne napnute a aj tak sa my to pačilo starostlivý majitel som si povedal sila ešte ako mal svetla tak tam boli vyrezy a sieťky super to bolo take nema len tak niekto držim palec inak s tym teplom od zvodov tu mal niekto pravdu uvidime čo to povie ja by som zo spodu kapoty dal asi len tie napinacie neviem gumy popruhy či čo a zvody omotať tou vecičkou čo neprepušťa tolko tepla Citovat
soptik155 Odesláno 5. duben 2010 Odesláno 5. duben 2010 Původně zaslal: kalio306 ja som videl jedno auto ktore sa my ani nepodarilo zidentifikovať ten bol zmaskovany cely predok kapota+ naraznik cely zadok ani to nebola koža a ani to nebolo pekne napnute a aj tak sa my to pačilo starostlivý majitel som si povedal sila ešte ako mal svetla tak tam boli vyrezy a sieťky super to bolo take nema len tak niekto držim palec inak s tym teplom od zvodov tu mal niekto pravdu uvidime čo to povie ja by som zo spodu kapoty dal asi len tie napinacie neviem gumy popruhy či čo a zvody omotať tou vecičkou čo neprepušťa tolko tepla toho jak jsi potkal že to bylo celý zamaskovaný tak to byl nějaký nový model auta který se ještě neprodává a bylo to z toho duvodu aby to nikdo neidetnifikoval....dyštak mě opravta jestli se pletu Citovat
Rejty Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 to byl nejaky novy model,ktery testovali a byl zamaskovany presne jak pise soptajz Citovat
Rejty Odesláno 5. duben 2010 Autor Odesláno 5. duben 2010 http://www.autobazar.cz/inzerat/388430/peugeot-607-2-2-hdi-pack/ tak tohle bude dalsi mohje auto!!!! ne tohle..ale 607ma urcite:) Citovat
kalio306 Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 držim palce byvaly šef svojho času mal 607mu je to luxusný voz nech sa ti nakup vydarí Citovat
Rejty Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 ja ji chci....zatim jen vyhloizim,pac casu mam do zimy dost:)ale predstavoval bych si 2,2 HDi nebo 3,0 V6LPG(te mne zastanci tohoto motoru asi ukamenují) cerna,bila nebo tmava metla,interier v kuzi(svetla nebo tmava je to jedno)...klimosku maj asi vsecky 607my a zbytek co bude..jooo kdyz bude mit jeste vzadu tazne coz sem taky videl,byl by to epes..jezdit s 607 a vzadu na plataku moje 206 v turbu:-Dtohle je muj sen:) Citovat
$ Torrez $ Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 Rejty :já četl že nejlepší volba je 2,2 benzín no.Prej to nákladově vyjde nejlíp,ale nevim:papa Citovat
Rejty Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: $ Torrez $ Rejty :já četl že nejlepší volba je 2,2 benzín no.Prej to nákladově vyjde nejlíp,ale nevim:papa prave..chci o tom co nejvic zhjistit abych nekoupil spatne...ja bych bral i 2,2 benzin..ale predelal bych to na plyn..kvuli provoznim nakladum:)ale jasne je ze kdyz to nebude 607..bude to jiny peugeot:) Citovat
Rejty Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 uz sem se na to nemohl divat tak sem se jak dokytovat a zbrousit masku a kapotu..kapotu musim jeste vybrousit a pak dat jeste jednu malinkou vstvicku na doladeni..pac sem prvni natahnuti normal kytu nejak nezvladl:bojim:bojim:bojim tady maska v plnici:))))) Citovat
Rejty Odesláno 6. duben 2010 Autor Odesláno 6. duben 2010 Původně zaslal: Qcko No konecne ...len tak dalej:mrk nejsi sam kdo to rika..slysim to ze vsech stran:-D Citovat
mindwipe Odesláno 6. duben 2010 Odesláno 6. duben 2010 potom aj srubky v spz vymen za nove, tie hrdzave si nechaj na nejaky rat.. Citovat
$ Torrez $ Odesláno 7. duben 2010 Odesláno 7. duben 2010 ta kůže je luxusní.Jinak o tý 607 jsem to četl na TipCars. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.