Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Je to v pořádku:super Jen by to chtělo pomalu do laku:D

všecko bude..setrim..ale nasetrit onech 10tisic na lak pro mne je problem..auto potrebuje opravy:( docela dost..ramena.olej vymenit.cepy.....gumyspojka budeš chtit..holt mam najeto 106tisic..s tims e musi pocitat:)

Odesláno

ja som videl jedno auto ktore sa my ani nepodarilo zidentifikovať ten bol zmaskovany cely predok kapota+ naraznik cely zadok ani to nebola koža a ani to nebolo pekne napnute a aj tak sa my to pačilo starostlivý majitel som si povedal sila ešte ako mal svetla tak tam boli vyrezy a sieťky super to bolo take nema len tak niekto držim palec inak s tym teplom od zvodov tu mal niekto pravdu uvidime čo to povie ja by som zo spodu kapoty dal asi len tie napinacie neviem gumy popruhy či čo a zvody omotať tou vecičkou čo neprepušťa tolko tepla

Odesláno
Původně zaslal: kalio306

ja som videl jedno auto ktore sa my ani nepodarilo zidentifikovať ten bol zmaskovany cely predok kapota+ naraznik cely zadok ani to nebola koža a ani to nebolo pekne napnute a aj tak sa my to pačilo starostlivý majitel som si povedal sila ešte ako mal svetla tak tam boli vyrezy a sieťky super to bolo take nema len tak niekto držim palec inak s tym teplom od zvodov tu mal niekto pravdu uvidime čo to povie ja by som zo spodu kapoty dal asi len tie napinacie neviem gumy popruhy či čo a zvody omotať tou vecičkou čo neprepušťa tolko tepla

toho jak jsi potkal že to bylo celý zamaskovaný tak to byl nějaký nový model auta který se ještě neprodává a bylo to z toho duvodu aby to nikdo neidetnifikoval....dyštak mě opravta jestli se pletu
Odesláno

ja ji chci....zatim jen vyhloizim,pac casu mam do zimy dost:)ale predstavoval bych si 2,2 HDi nebo 3,0 V6LPG(te mne zastanci tohoto motoru asi ukamenují:D) cerna,bila nebo tmava metla,interier v kuzi(svetla nebo tmava je to jedno)...klimosku maj asi vsecky 607my a zbytek co bude..jooo kdyz bude mit jeste vzadu tazne coz sem taky videl,byl by to epes..jezdit s 607 a vzadu na plataku moje 206 v turbu:-Dtohle je muj sen:):P

Odesláno
Původně zaslal: $ Torrez $

Rejty :já četl že nejlepší volba je 2,2 benzín no.Prej to nákladově vyjde nejlíp,ale nevim:papa

prave..chci o tom co nejvic zhjistit abych nekoupil spatne...ja bych bral i 2,2 benzin..ale predelal bych to na plyn..kvuli provoznim nakladum:)ale jasne je ze kdyz to nebude 607..bude to jiny peugeot:)

Odesláno

uz sem se na to nemohl divat tak sem se jak dokytovat a zbrousit masku a kapotu..kapotu musim jeste vybrousit a pak dat jeste jednu malinkou vstvicku na doladeni..pac sem prvni natahnuti normal kytu nejak nezvladl:bojim:bojim:bojim

tady maska v plnici:)))))

Odesláno
Původně zaslal: Qcko

No konecne :aut

...len tak dalej:mrk

nejsi sam kdo to rika..slysim to ze vsech stran:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...