Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To já si to udělám sám jen potřebuju pár rad:D nejsem zase takovej Pat a Mat..

Odesláno

no neni to zas taková brnkačka.... jinak jestli chceš tak každej pátek od 6 v podzemkách u kafu, ale tendle tejden tam asi rejty nebude, je na horách...

Odesláno

jj snowboarduju...jestli si myslis ze to zvladnes sam s par radama,tak to asi nedas..my o delame ve dvou lidech aby vysledek byl perfektni..mno tak nejak zivit se musim a penez za cely auto moc nechci..:)

Odesláno

se kdyžtak domluvime.. já mám právě strach z těch záhybů, aby mi to nikde nedělalo bubliny atd...

Odesláno

okolo 19h.. a bylo tam trojkou bávo, clio, corsa a ještě alfa 145 to je vše...:-/

Odesláno

bávo nevim, clio to byl došky, má jenom bastarda přes zimu, corsa nevim jaká jestli bílá nebo černá a alfa to byl hajnis.... a okolo 19??? to už sem tam snad byl taky......... nebo sem přijel pozdeji??? asi jo a v pátek měl denní takže tam bila bílá corsa....... tak až tam uvidíš naše piškoty s rejtym tak se stav... :-D

Odesláno

stavim se určitě... minule jsem tam byl ale nikdo se mnou nechtěl kamarádit...asi jsem přijel špatnym autem:myslim

Odesláno

no já tam minule přijel fotřikovo hnůjdajem s pražskejma značkama pač muj pišta se dělal, tak sem vypadal asi jako frajirek nebo co:nevim

Odesláno

jestli to bylo nějaký suv tak se nedivim tam se mposuzujou lidi podle vejšky auta :-D.... ne to byl vtip... tam se kouká hlavně na chování a ne na to čim jezdíš.... smao jestli budeš chtít do klubu tak tam požadavky jsou......

Odesláno

tak sem koupil dalsi kozenku na druhou 206 a na svoji na dodelani sedacek a stinitek+potah na kapotu:):roker

[upravil dne 20/3/10 Rejty]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...