Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

uz se tady prosim vas nehadejte...nekdo ma rad rat nekdo ne, ja osobne to povazuju za lepsi styl nez dat na auto laminatove narazniky,ktere autu kolikrat ani nesluší.....Kvalitni rat je super....

Odesláno
Původně zaslal: Bloodeye

Porovnavas leštenku s rat stylom? Tak to je moc... :potlesk

[upravil dne 25.2.2010 Bloodeye]

nic nesrovnavám ;) jen jsem napsal svuj nazor tak jako ty.

pod slovem leštěnka si představuju uplně něco jinýho;)

[upravil dne 25.2.2010 čakom]

Odesláno

nevim ale zatim mi ho tam nechaji..az se vratim z moravy v stredu tak tam zajedu..vypada hodne huste..zachovla kara:)

• O 2 týdny později...
Odesláno

nevim zatim si ho zanmluvil kuba 306..ale nechce se mi paltit posta..tak uvidime...jj gambačova 206tka mi stoji pred barakem..uz sem vyndal komplet muziku...prestne takovu bych chtel mit:) aaaaach hraje uplne krasne a 13 jedu do trutnova koupit kozenku na strop....sice bych to tadsi očalounil do alcantary,ale to by se libor fakt nedoplatil:(

Odesláno

takže lizo vemu k woodymu na zkozusku jestlu pude na 306jku

jinak rozmery

od konce do ohybu(bok lizatka) je to 20 cm a po obvodu ma lizatko presne 190 cm..od kraje ke kraji:)

Odesláno

tak sem udelal vymenu radia za DVD EONON ktere si vzal woody do pracovniho auta na Alpine CDA 9831R s naklapecim displejem:)

Odesláno

takže moje Lentilka se stala majitelem autoradia ALPINE 9581r.....oproti tomu LCD co jsem tam mel neskutečny ale opravdu opakuji neskutečny rozdil....!!!!!Nechápu..Alpine je alpine:):super:super:super:super:super:super:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...