Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tak prvni stinitko hotove...az preijde černa koženka,tak je udelam z cerne..takhle sem si to aspon natrenoval...a nevypada to zle...ale to druhe zase o chlup vylepsim:)

Odesláno

tak jak sem uz psal od 18. prosince sem doma a nemocny. až do ledna sem měl hodne ošklivou anginu a pak vzapeti chřipku...takze sem jen lezel....mno a pak nuda..tak sem aspon makl na introsi:):aut

Odesláno

A DNESKA SVITI SLUNICKO A BUDEME SE MÝT.......

TADY SEM VYFOTIL SVUJ LAK:)

[upravil dne 26/1/10 Rejty]

Odesláno

parádní!

jj já du tedkon auto umyt šamponem s voskem:-Dkdyz je hezky:ů

jak si na tom ty s introsem kubo?

[upravil dne 26/1/10 Rejty]

Odesláno
Původně zaslal: tommas11

nejde o hvezdicky ale typ gumy Toyo R1R maji taky plno hvezdicek ale na normal jezdeni se mi nelibyly ....byly az moc tvrdy a musely se zahrat..proto pisu at si to zjistis

Z vlastni zkusenosti se Parady zahrivat nijak nemusi.. neni to zavodni pneu ale spise \"tuningova\" ale za sucha funguje perfektne.. za mokra to je horsi.. jezdil jsem s ni jak okruhy tak normalni silnici a ani v jednom pripade nezklamala :)

[upravil dne 26/1/10 AKCZ]

Odesláno

diky moc...jo je to moje prvni práce....nikdy sem nic takoveho nedelal...jen u facka vymenil kola podvozek+ zadni dveře..a do interieru sem dal vnitřek zu felicie...to je vse co jsem ve vylepsovani stihl:D:D

co se tyka budoucich planu je do jara dodelat sedacky,to jsou posledni veci v interieru na predelani. Po te zavarit a prodlouzit narazniky a nalakovat. Mno a to si myslim mne s par srazy vycuca na tolik ze uz budu delat jen detaily a šetřit na tu moji přestavbu na RC:):roker

Odesláno

kdyz sme se bavili o tech naraznikach,tak toto je jeden ze 2 co se mi libi:) ten druhy je od ibherdesing

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...