Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

potreboval bych poradit s obutim tech 17\"tek.........chtel bych gumy ktere budou vzhledove hezke!!!!!!!!Sem na vzhled mno...pozaduji taky aby proste sedeli a vydrzeli..jezdim normalne,takze protaceni kol nas emaforech mne uz neba:)

a cena: jedna guma od 2-3 tisíc:aut

Odesláno

BF-Goodrich gF Profiler - tie vyzeraju pekne napriklad, 17\" sa zmestia medzi 2-3tis...

alebo Firestone FSZ80

Goodyear F1 GSD3 - nadherne...

Nokian Z XL ... zaujimave...

...a tak...teda aspon to su pekne gumy podla mna, hlavne tie F1, vsetky by mali splnat tvoju poziadavku na cenu:papa

Odesláno

Toyo T1-R RF 205/40 R17 tyhle nejsou spatny mam je na kabro na normal jezdeni nekdy tomu sic trosku dam ale stacijou a cenove sou podle me dostupny jinak pak muzu doporucit toyo R1 ale sou dost tvrdy

[upravil dne 22/1/10 tommas11]

Odesláno

Ja mam v planu je kupovat tedkon nekdy na jare tyhle yokohama-parada2 bavil jsem se o nich uz s par lidma a na suchu jsou prej super horsi jsou prej trosku na mokru ale na leto super ja do nich pujdu asi urcite za tu cenu krasny

Odesláno

tak co jsem vcera vecer zjistoval o nich tak sem nasel pouze hvezdickovy test a tam na tom byli docela dobre.........nerikam ze cas od casu svezu rychle.....ale jen po rovine na hezke silnici ke je sucho..preci jen to GTi na to má:mrk:mrk:mrk

Jen chci už leto a hezky..tohle pocasi je hnus...:blicismajlik

Odesláno

joo ty to myslis takhle:-D sem osel:-D ta nemoc mi uz leze i na mozek:-D..zjistim v lete az to bude aktualni.....

tak sem dneska dodelal mlhovku do leveho svetla.. a dal konecne do stropnice ty cerne madla....nakonec madla maji asi 5 vrstev cerneho laku a pod tim 3 vrstvy plnice....cele sem je delal znova....ale ten plast na nej se to blbe chyta i s tim zakladem..to byl porod....tedka dodelavam clonitka...:aut

Odesláno

v blinkrech je 16ti diodova zarovka:)

edit k tem zarovkam...jak sem zkousel tu mlhovku kdyz sem to mel rozdelane,tak mi praskla pojistka,tak sem ji vzal ze svetla zpatecky....a pak sem chtel jet vysat koberec a cumim auto startuje sviti kontrolka diagnostiky a nic....pak teda kouknu a vymenim pojistku a nastartoval sem hnedka:-Dtak jkoukam mam novy zbuson zajisteni proti odcizeni vozidla:-D

[upravil dne 23/1/10 Rejty]

Odesláno

z tohohle umíram..felicia a co sem k tomu dostal...do 100 tisic vyplnena serviska....pak uz na to nekdo sral:-D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...