Rejty Odesláno 1. prosinec 2009 Autor Odesláno 1. prosinec 2009 dikes:)..TEDKA BUDU MENIT RAMENA,OLEJ,geometrie,takze si dame na chvilku pokoj asi s upravama:) Citovat
oni Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 sakra, tak to je vic nez pecka, skoda ze nema odvahu se do neceho takoveho pustit, je to fakt moc,moc povedeny.... opravu hodne velky :potlesk:potlesk Citovat
Dakie Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 dobře zvolený barvy a moc pěkně udělaný Citovat
$ Torrez $ Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Rejty::super:super.Budu se těšit na Leden:papa Citovat
čakom Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 interier je moc luxusní potřeboval bych udělat můj Citovat
Rejty Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: čakom interier je moc luxusní potřeboval bych udělat můj tak za 4ku s matrosem:-D kdybych nemel praci tak bych ti to klido udelal,ale dostal sem v tyhle dobe NOVOU práci,coz se docela divim ze nekde nabiraji lidi:)))))takze cas nemam:( Citovat
Rejty Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 ja se snad z techvaly zacnu cervenat..nemuze mi nekdo napsat ze je to hnusny????? Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Je to hnusne:aut ...čakom: to zvladnes aj sam, však si so svojim autom postvaral uz ine veci:roker Citovat
Rejty Odesláno 2. prosinec 2009 Autor Odesláno 2. prosinec 2009 qcko..diky kamo:) zitra jedu pro dynamat extreme..budu tlumit dvere:)))))) Citovat
Qcko Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 No som zvedavy co potom povies na to tlmenie dveri, ci je to nejako poznat, zatial som na take nieco nemal odvahu, ale ak by to malo dobry zvukovy efekt, tak by som zacal zas nad tym uvazovat:mrk Citovat
čakom Odesláno 2. prosinec 2009 Odesláno 2. prosinec 2009 Původně zaslal: Rejty Původně zaslal: čakom interier je moc luxusní potřeboval bych udělat můj tak za 4ku s matrosem:-D kdybych nemel praci tak bych ti to klido udelal,ale dostal sem v tyhle dobe NOVOU práci,coz se docela divim ze nekde nabiraji lidi:)))))takze cas nemam:( ¨ to byla jen sranda Qcko: určitě bych to dělal sam ale u te 406 je problem že ty tapecy dveří jsou tak blbě zalisovaný že to jde hodně těžko odčalounit. ale mam ted soma par tapecu navíc tak budou probíhat pokusy;) Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Chip FOOSE by ze men mel radost.)))))) Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 tu zatial 3 platy za super cenu.)))) [upravil dne 3/12/09 Rejty] Citovat
mindwipe Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 ejha.. tak to uz hej.. to bude ale asi poriadna palka na vsetky dvere takto.. Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: mindwipe ejha.. tak to uz hej.. to bude ale asi poriadna palka na vsetky dvere takto.. jeste ze mam jenom dve..ale kurevsky velky:-D+ zadni mno:D Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 mimochodem ten mustang tusim 67(snad) delal CYP(čti čip) na automobilove vystave v USA....tyden ho predelavali pred zraky navstevniku 7 dni v kuse:) to musela byt peckovni sou...:o:o Citovat
mindwipe Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 jaj, tiez pravda.. som uplne zabudol ze trojdverak.. ale tak ja by som na tvojom mieste asi daval aj za zadne tapeci.. inac myslim, ze v jednej casti overhaulin bol zostrih z tej tyzdnovej show, ale to si uz nie som isty.. sa mi uz pletu jedna cez druhu.. no s5 k teme.. drzim palce pri tlmeni.. a repro uz mas vybrate nejake? alebo co planujes? Citovat
Rejty Odesláno 3. prosinec 2009 Autor Odesláno 3. prosinec 2009 Původně zaslal: mindwipe jaj, tiez pravda.. som uplne zabudol ze trojdverak.. ale tak ja by som na tvojom mieste asi daval aj za zadne tapeci.. inac myslim, ze v jednej casti overhaulin bol zostrih z tej tyzdnovej show, ale to si uz nie som isty.. sa mi uz pletu jedna cez druhu.. no s5 k teme.. drzim palce pri tlmeni.. a repro uz mas vybrate nejake? alebo co planujes? přední repro kompa DLS nebo Morel(podle slevy co mi udela dealer na ty repra),zesilovac zatim Carpower,zadni SUB Hifonics Titan Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.