Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ethanol fakt nééé..to je prasárna :D Jinak bacha na 100oktan :) Jestli to vyloženě neni někde napsany, že je ten motor na to stavěnej, tak ať ti to nepodpálí ventily. Kámoš dělá v motorárně a tohle tam mají co chvila :D

Odesláno

Tak já nevím co máš za auto (nebo spíš za motor) a taky jak s tím jezdíš :) Vím, že na to jezdil jeden borec tady od nás s 1.4 civicem a pak to auto skončilo u kámoše na dílně.

Odesláno

Není na to dělanej, ale spíš ho tam dávám pro svůj pocit;) Navíc 100oktanový benzin ti zabraňuje usazování nečistot snižujících výkon (které se obvykle tvoří na sacích ventilech) a pomáhá odstranit ty, které zůstaly v motoru po použití jiných paliv. Motor tak funguje volněji a efektivněji přenáší energii z paliva na kola;)

Odesláno

To nepopírám a vymlouvat ti to taky nehodlám :) Nicméně realita je realita a podpálenych ventilu kvůli 100 oktanu jsem viděl už sakra dost :) Nebudem tu rejtymu zasírat vlákno kecama o benzínu :)

Odesláno

205 xd 1,9 D 44 kw:) trochu to mám v pronájmu:D jezdí super od 4-6 litru no..fotku někde snad najdu:D

Odesláno

Tak jsem doleštil GTi pedály..vím že je to práce k hovnu ale Meguiars lestenka nema obdoby:):super normalně zrcadlo

[upravil dne 2/11/12 15:32 od Rejty]

Odesláno

No podle mě to bylo poeloxovany :) je to taková úprava jako třeba chromování a když jsi šikovnej, tak se to dá udělat i doma na koleně a do jakékoliv barvy :)

edit: Tady odkaz, jak to funguje a jak se to dá udělat :)http://www.astronom.cz/procyon/chemistry/elox.html

a tady důkaz, že to funguje i doma :)http://www.rcauta.net/forum/topic13451-eloxovani-doma.html

[upravil dne 4/11/12 12:13 od FiFa_cze]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...