suchos Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Mate problemy s digi klimou ? myslim jako s celym tim ovladacim panelem, me tam dlouho uz nefuguje asi ,,nataceni klapky\" aby vzduch foukal no nohy, nebo na ruce, nebo na celni sklo. Me to fouka jenom na sklo a nejde to prepnout. To jsem jeste zkousnul, ale ten mi blbne i ventilator, bud nefouka, nebo jen na plny kule a to je rachot. Takze uz mi funguje jenom ovladani teploty vzduchu Klima me stejne nefunguje, pac uz ji v aute nemam, tak me napadlo, neslo by narvat na do auta klasicke manualni ovladani vzduchu ? Nebo by slo nejak tohle nejak opravit ? Dik za info Citovat
miso605 Odesláno 20. květen 2009 Odesláno 20. květen 2009 nazdar...stym ti nepomozem ale mne pomohlo ked som vimenil cely panel toho klimatronicu a ted vsetko slape ako ma az na klimu nejde mi bo ma zadretu spojku na kompresore,,,nemas nahodou ten kompresor?ked spominas ze to uz v aute nemas?skus nejaky vrakac na ten klimatronic,, Citovat
suchos Odesláno 20. květen 2009 Autor Odesláno 20. květen 2009 ja uz tu klimu tam nemam skoro rok, vseho sem se zbavil... no jo, vrakac bych zkusil, ale pobliz kde bydlim tak na peugeota neni vubec nic... nevis jen tak ciste nahodou na co jsou ty 2 elektronicky krabicky pod kastlikem u ventilatoru ? Jedna bude asi na rizeni teploty v aute ne ? dik Citovat
miso605 Odesláno 21. květen 2009 Odesláno 21. květen 2009 fuha tak to ti nepoviem no skusaj hladat ja musim zohnat zas ten kompresor klimy.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.