bačus Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Ahoj všichni.Mám Peugeota 306 a nedavno mi začal vytékat olej na levé straně v prostoru nad olej. čerpadlem serva.Nejsou to proudy oleje,ale jen mírně orosené po přední straně motoru.Jestli už to někdo měl,tak co se stím dá dělat a kolik by stála oprava u šikovného opraváře,v servise budou určitě drahý. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Ahoj No chcelo by to troska blizsiu specifikaciu ako rok vyroby, typ motora a vykon ... Pokial 1.4 tak je dost mozne, ze to je tesneni pod hlavou ... Citovat
punkac Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 ahoj, neudělal jsi takovou chybu, žes nalil řidký olej (5w-40) do motoru kerej celou dobu jezdil na 10-W40 či 15W-40, to pak začne čurkat simeringama, těsněním atd. Jinak zkus nalit hustší olej, třeba máš-li 10-w40 dej 15W-40 v tomto počasí je to fuk a na zimu dáš zase něco řidšího jinak jestli to nejsou proudy a nestrácí se ti decka týdně tak to neřeš, počítej, že jestli to bude těsnění pod hlavou, tak to bude stát nový těsnění, srovnat hlavu(nevím jestli se u benzína taky dělá) a nový rozvody. jestli mám třeba do výměny rozvodů 60tkm, kašlal bych na to a vyměnil to až se budou muset měnit rozvody apropo píšeš pod čerpadlem serva... a nečurká ti servo a necáká to z něj nebo z nějaké servo hadice na blok motoru? mě třeba propouštěj všecky hadice serva (mají už10,5 roku ) a neřeším to prostě dolejvám hydraulický olej, kterého mám nekonečné zásoby [upravil dne 18/5/09 punkac] Citovat
bačus Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 Cose ptal Lubk0 tak mám 306 r.v. 97 1,4.Ale to byse mi ztrácela i voda,kdyby to bylo to těsnění a té mi ubylo málo a ještě ktomu minulý rok,když jsem jel na dovču.S tím olejem je to možný.Nenalil jsem sice 5w-40,ale měl jsem tam 15w-40 a pak jsem dělal výměnu oleje za 10w-40.:mad:Tak je možný ,že se to profouklo.A dá se to vyměnit sám nebo radši u někoho. Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 LubkO má svoje skúsenosti. Vážne to môže byť vadným tesnením a vôbec sa to nemusí prejaviť na vode. Tá zmena oleja sa mi nezdá nejak tragická aby to spôsobilo úniky. To prvé číslo v označení oleja je zaujímavé iba v mrazivom počasí, po zohriatí majú zhodnú viskozitu. Najrozumnejšie bude motor umyť a sledovať kde sa po jazde objaví olej. Citovat
bačus Odesláno 19. květen 2009 Autor Odesláno 19. květen 2009 A kdyby to bylo to těsnění tak to poteče stále,teť mám na mysli počasí,protože přes zimu to neteklo,až teť jak se oteplilo. Citovat
pastorek Odesláno 19. květen 2009 Odesláno 19. květen 2009 Potečie to stále. V zime menej, v lete viac. Pri krátkych trasách menej, pri dlhých viac. Citovat
bačus Odesláno 26. květen 2009 Autor Odesláno 26. květen 2009 Ahojky.Tak jsem se na to podíval vzevrubně a zjistil jsem,že to asi vytéká z olejového těsnění vač. hřídele,ale je to přes řemenici špatně vidět.Chci se zeptat na takoví dva kulatý otvory co jsou pod tou hřídelí,jestli to jsou taky nějaký těsnění nebo to je jen takhle vyfrézovaný.Protože mi to připadá,že to teče z jednoho z nich.Kdyby to bylo to těsnění je to těžké vyměnit a poprosil bych o nějaký postup.zatim díky;) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.