marekb26 Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 vcera mi doniesli auto od machanika menil sa cely motor aj s prevodoukou ale zistil som ze pocas jazdy mi trasie do stran radiacou pakou na tej starej prevodovke to nerobilo co to moze sposobovat zeby to nejak zle poskladal? Citovat
309GT Odesláno 18. květen 2009 Odesláno 18. květen 2009 Původně zaslal: marekb26 vcera mi doniesli auto od machanika menil sa cely motor aj s prevodoukou ale zistil som ze pocas jazdy mi trasie do stran radiacou pakou na tej starej prevodovke to nerobilo co to moze sposobovat zeby to nejak zle poskladal? Jestli se ti dobře řadí,nehučí a podobně tak je jen vyběhaná kulisa řazení,nic závažného;) Citovat
marekb26 Odesláno 18. květen 2009 Autor Odesláno 18. květen 2009 lenze ten doticny vyberal motor s auta aj so silenblokmi a dnes mi tvrdili ze to moze byt zapricinene aj tym ze ten motor osadil do mojho auta stymi silenblokmi a tie mozu byt zle Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.