ctvrta Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 AHoj, tak jsem se pred par dny stal stastnym majitelem 407sw, no po cisteni interieru mne byl dodan vuz s nefunkcnim monochromatickym zrcatkem (predtim ok). Je jen moje domnennka, ze by to mohlo mit souvislost. Nechci to hned rozebirat, nemate nekdo zkusenosti, jestli to nemuze byt treba jen pojistka ci nejaka podobna prkotina? Mam vyrobu 2005, je tam krome LED diody jeste tlacitko AUTO. Nemate nejaky tip? Citovat
homat Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 tlačítkem se zapíná a vypíná funkce zatmavování. Zatmavování je funkční pokud zelená kontrolka svítí. Není zrcátko jenom vypnuté? Svítí kontrolka po zmáčknutí tlačítka? Pokud svítí, zakrej čidlo intenzity v zadní části zrcátka (ne čidlo na stěrače a dvětla ne skle), nezakrývej čidlo na přední straně zrcátka a zkus jestli se zatmaví. [upravil dne 15.5.2009 homat] Citovat
Přema Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 právě že musí zakrýt senzor ze předu zrcátka aby si myslelo že je tma,a musí svítit za tebou jedoucí auto do zrcátka a tím se ztlumí... [upravil dne 15-5-09 Přema] Citovat
homat Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 jj, já to myslel z pohledu řidiče. Tedy ze zadu zrcátka, respektive, tam kde je kryt. [upravil dne 15.5.2009 homat] Odstraněna citace bezprostředně předcházejícího příspěvku (viz. Pravidla, bod 6.) [upravil dne 16.5.2009 Kurt] Citovat
Přema Odesláno 15. květen 2009 Odesláno 15. květen 2009 ano ale taky musíš zasvítit baterkou do čidla vedle AUTO a zelené diody jako za tebou jedoucí auto [upravil dne 15-5-09 Přema] Citovat
ctvrta Odesláno 16. květen 2009 Autor Odesláno 16. květen 2009 nereaguje. Mam pocit, ze kdyz jsem to zkousel pri predvadeni, indikacni LED svitila pri aktivaci (tlacitko AUTO), ale ted se nerozsviti. Ale musim vzit baterku a poradne to otestovat ve tme, jestli to neni jen vada indikace. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.