Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

AHoj,

tak jsem se pred par dny stal stastnym majitelem 407sw, no po cisteni interieru mne byl dodan vuz s nefunkcnim monochromatickym zrcatkem (predtim ok). Je jen moje domnennka, ze by to mohlo mit souvislost. Nechci to hned rozebirat, nemate nekdo zkusenosti, jestli to nemuze byt treba jen pojistka ci nejaka podobna prkotina? Mam vyrobu 2005, je tam krome LED diody jeste tlacitko AUTO. Nemate nejaky tip?

Odesláno

tlačítkem se zapíná a vypíná funkce zatmavování. Zatmavování je funkční pokud zelená kontrolka svítí. Není zrcátko jenom vypnuté? Svítí kontrolka po zmáčknutí tlačítka? Pokud svítí, zakrej čidlo intenzity v zadní části zrcátka (ne čidlo na stěrače a dvětla ne skle), nezakrývej čidlo na přední straně zrcátka a zkus jestli se zatmaví.

[upravil dne 15.5.2009 homat]

Odesláno

právě že musí zakrýt senzor ze předu zrcátka aby si myslelo že je tma,a musí svítit za tebou jedoucí auto do zrcátka a tím se ztlumí...

[upravil dne 15-5-09 Přema]

Odesláno

jj, já to myslel z pohledu řidiče. Tedy ze zadu zrcátka, respektive, tam kde je kryt.

[upravil dne 15.5.2009 homat]

Odstraněna citace bezprostředně předcházejícího příspěvku (viz. Pravidla, bod 6.)

[upravil dne 16.5.2009 Kurt]

Odesláno

nereaguje. Mam pocit, ze kdyz jsem to zkousel pri predvadeni, indikacni LED svitila pri aktivaci (tlacitko AUTO), ale ted se nerozsviti. Ale musim vzit baterku a poradne to otestovat ve tme, jestli to neni jen vada indikace.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...