Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

ještě vloni jsem měl starší model 1,4 byl jsem spokojený.

ale ted od zimi mam s16 vykon auta je pěknej ale promě docela ani nevyužitelnej a zbytečně moc to žere. ja jezdim hodně a delší vzdálenosti a už ted s tim poslední dobou ani nejezdim brávam si totovu 406 HDI tam jedu pěkně se spotřebou něco okolo 5litrů na 100km. ale s S16 by se mi to pěkně prodražilo. když jsem měl 1.4 tak jsem se bez problemů se spotřebou držel okolo 6 litru i pod.a mit auto jen pro paradu je poro mě docela zbytečné když na nějnemam ani garaž stojí před barákem. auto je naprosto vpořádku bylo celou dobu garažované jen ted co jsem ho koupil ja v zimě tak stojí pořád venku a myslim si že je to škoda.

Odesláno

Čéče k tý spotřebě - já jsem taky předtím měl 1.4 a je pravda že spotřeba byla nižší, ale zase né o tolik. Dálky (Chotěboř-Brno) vycházely zhruba něco pod 6l/100km a když jedu tu samou trasu s s16 rozumně okolo 100km/h, tak se dostanu někam na 7l/100km.

Odesláno
Původně zaslal: kujon106

Čéče k tý spotřebě - já jsem taky předtím měl 1.4 a je pravda že spotřeba byla nižší, ale zase né o tolik. Dálky (Chotěboř-Brno) vycházely zhruba něco pod 6l/100km a když jedu tu samou trasu s s16 rozumně okolo 100km/h, tak se dostanu někam na 7l/100km.

kdo ale s s16 jezdí rozumně?:)

já jo když zahřívám olej:D

Odesláno

tady je ještě na starých kolech focená protože jsem píchl ale ted ji už zase mam na letních už mam pneumatiku spravenou. mužu poslat foto ale jak moc ji mam zmenšit aby mi to šlo vložit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...