Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci a holky,

před týdnem jsem se stal šťastným majitelem 307 break, rok 11/2006, najeto 70025 km po prvním majiteli..

Užívám si své první vyjížďky, už jsem domluvený s mechanikem na výměnu rozvodů, filtrů, náplní..... pro jistotu

Jedna otázka na zvuk motoru...mě to lahodí uchu, ale nevím zda to tak je správně....má to takový zvuk jako kdyby to mělo turbo nebo jako kdyby to mělo elektromotor..nevím jak to popsat....je to tak správně u 1,6 16 v 80kw? nebo ne?

Napadá Vás co ještě nechat zkontrolovat kromě běžných věcí jako brzdy aj.?

díky

Odesláno

Ahoj,mám 1,6 benzín 80kw.Ten zvuk znám,dělá to prý snad posilovač řízení,néni to závada a nejde to snad ani odstranit.Takové mám já informace.Mě již nevadí.

Odesláno

Ahoj,

posilovač (elektrický) vydává takový jakoby houkání, dobře je to slyšet, pokud vypneš motor, zapneš zapalování a auto kousek tlačíš, nebo s nim popojedeš z kopce, tak se posilovač automaticky zapne a funguje stejně jako za běhu motoru.

Jinak nevím, jestli nemyslíš takový to tichý pískání, který se zvyšuje s otáčkama a v určitym rozsahu je docela dost patrný, může to znít jako turbo:D. Tak to mi dělá taky a neřeším:) Ale co to způsobuje, nevím, podobnej zvuk mi vydávalo autorádio ve stodvacítce, když nebyla dobře odrušená elektrika..

[upravil dne 14/5/09 .:toeguep:.]

Odesláno

Díky všem za odpovědi,

ježdění si opravdu užívám a vrním u toho :aut jsem moc spokojený, no ale neměl bych to auto tak chválit, at se mi něco nevysype :D

to s tím el. posilovačem vyzkouším, trochu to roztlačím...

mám rok výroby 11/2006....tam už je jen el.posilovač nebo může být i kapalinový?

ha...v chytré knížce je nakreslená nádržka posilovače řízení, takže předpokládám že to bude kombinace?

[upravil dne 14/5/09 Milhausekkk]

Odesláno

Řek bych, že tam ten elektrický posivač bude, já ho mám na ročníku 2001.. to označení elektrický není přesný, vlastně spíš elektro-hydraulický, takže kapalina tam je taky, čerpadlo pohání elektromotor.

Jinak dá se to taky poznat večer, když stojíš s rozsvícenýma světlama na volnoběh, tak při otočení volantem světla pohasnou.. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...