Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak jen tak pro zajímavost...

KOlik vám stálo zatmavení okna, zkušenost.. jakou máte průhlednost. Chci je na moju, tak aby mě někde neobraly :D:roker

[upravil dne 13.5.2009 Bratr]

Odesláno

4500,- s pruhem na čelním skle. bez pruhu by to bylo za 4000,-. 80% zatmavení na celým autě, folie 3M. už je mám asi dva roky a zatím pohoda.

[upravil dne 13.5.2009 čakom]

Odesláno
Původně zaslal: veesly

ja měl za 3600 všechna maj 95% zatmavení,samo kromě čelního :D videt je z toho v pohodě akorát v noci na neostvětlenejch cestách je to horší...a jinak sem uplně spokojen :) tady odkaz na firmu http://www.autofolie-llumar.cz/

koukal jsem na ty videa docela husty :)

Odesláno

nejak okolo 3500,- aj s pruhom na prednom okne (bez neho ak si dobre pamatam tak o 300skk menej..), vzadu mam najtmavsie, na prednych bocnych ziadne a ani neplanujem (jednak kvoli zakonom, nechcem si robit problemy a taktiez pre istotu aby som videl co vidiet potrebujem aj v noci) :)

pri cuvani je to v pohode, v noci bud vies kam cuvas, alebo ides cez spetne zrkadla.. ale da sa zvyknut.. :)

a hlavne mi neprazi slnko do auta, co mi celkom vyhovuje kedze nemam klimu (kym neotvorim okienka :P ), a aby som nezabudol, tak je to fajn aj z ohladu bezpecnosti.. co clovek nevidi to ho nedrazdi, a na zadne sedadla mi nevidno vobec.. :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...