Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

poradte lidicky,

nekdy se mi jakoby z pristrojovky oziva cvakani uplne stejny jako od blinkru, ale rychlejs a nepravidelne. Nevite co to muze byt? Posraty rele?

Dik

Odesláno

Tohle velice rádo dělává právě to relé od blinkrů když vznikne krátké spojení - obvykle se posere přepínací páčka a pak to tohle dělá. Taky to může být jen špatný kontakt.

Odesláno

Souhlasim s prepinaci packou na blinkry. Nedavno me to dalo taky. Zezacatku jenom obcas a pak nejak hodne, az se zaclo kourit s packy :-)

Odesláno

Mě to zase dělal bohden u tacháku. Záleží jestli ti to dělá při jízdě nebo ne. Ručička mě právě necukala ale byl to bohden. Hlavně když byla zima.

Odesláno

2 Jaris & gvg: tachac je elektronickej, zadny lanko neni

2 All: dela to jen nekdy, dost vyjimecne a vypada to doopravdy na to rele nebo na packu, diky za rady

Odesláno

Takové šedé nízké - alespoň teda ve 306. Když se podíváš na hlavních stránkách v sekci servis na článek Přední mlhovky a mřížka z tahokovu, tak je tam fotka pojistkovky a relátek a je to to nejvíc vlevo nahoře (je ho vidět jen kousek).

Odesláno

Nebo pus? blikny a postupne je vyndavej a měl bys to zjistit. Nebo k nim přikládat ruku a měl bys ne něm cítit vybrace podle spínání elektromagnetu.Já mám 405, tam to bude asi rozdílný.:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...