polpot Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 P 307 sw,2Hdi,79kw,145 000.Hlasí mi to tuhle hlášku co s tím?Díky za odpověď. Citovat
Trnkoš Odesláno 12. květen 2009 Odesláno 12. květen 2009 Při této hlášce je třeba vyhledat odborný servis,protože je třeba zásah diagnostikou a doplnit aditiva. Tuto \"závadou\" odstranit umíme. Citovat
xavier Odesláno 21. srpen 2009 Odesláno 21. srpen 2009 Zobrazuje sa mi táto istá hláška, ale: Popis problému: Mal som odtrhutý držiak v stredovej časti výfuku ( v mieste asi ako je FAP filter a lambda sonda ). Ten držiak - kus plechu bol len prinitovaný dvoma nitmy a tie sa utrhli. Je možné, že som pri oprave uchytenia tohto držiaka poškodil káblový zväzok od nádržky? Hláška sa mi začala objavovať až po tejto oprave a natankovaní a objavuje sa asi 2 až 3 minúty po naštartovaní. Nádržka na aditívum je skoro plná. Mám na tachometri 157000 km ( neviem či reálnych ) a autom od kúpy som nabehal asi 50000 km. Počul som od jedného známeho ktorý sa zaoberá Peugeotmi a robí aj diagnostiku, ( poruchu mi vymazal ale objavila sa zase po naštartovaní ), že to môže mať súvis aj so životnosťou FAPu?! Čital som tu niekde, že po doplnení aditíva je potrebné \"naprogramovať\" ho v BSI. Je možné, že to neurobili? Auto je dovoz z Francúzka a bez servisnej knižky. Vopred vďaka za rady. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.