Pllaša Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 cauvec!chtel bych se zeptat jestli je rezonator schvaleny pro provoz na nasich komunikaci?něco jsem slysel ze ne ale nejsem si jist!A kdybych ho mel jestli bych udelal technickou?diky za odpovedi! Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Není povolený a emise by si neudělal, protože rezonátor se dává místo katalyzátoru. Takže jedině vyndat a technickou podplatit, nic víc. Nikdo to nepozná, že ta věc pod autem není kat, ale rezonátor. Dnes se už dělají tvarově jako katy. Já jsem u toho pociťoval jiný zvuk auta a lehce lepší tah auta, jinak spíš smrad benzínu do auta a za autem:( Citovat
Guest Mates 306 combi Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Pllaša cauvec!chtel bych se zeptat jestli je rezonator schvaleny pro provoz na nasich komunikaci?něco jsem slysel ze ne ale nejsem si jist!A kdybych ho mel jestli bych udelal technickou?diky za odpovedi! No to je otázka...myslim si že když se dává místo katalizátoru, tak se dá o povolení pochybovat...pokud uděláš emise tak proč ne...ale ruku do ohně za to nedám... Citovat
Pllaša Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 no!ja si myslel ze se dava misto stredovyho vyfuku ne_? Citovat
309GT Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Můžeš ho dát i místo středového tlumiče,né jen místo katu;) Když ho dáš místo katalizátoru,bude to žrát i trávu kolem cesty Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 narvi to tam, zelpsi se ti zvuk, ale to je asi tak vsechno. vyfuk je spocitany na nejake tlaky a protitlaky, kdyz tam das univerzalni rezonator, tak to bude delat vsechno mozny, jen to lepe nepojede (to je loskyho subjektivni dojem). To bys jedine musel nechal odladit cely vyfukovy system a to je financne mimo. Diky Tom406, ktery mi to jiz drive zevrubne vysvetlil a odradil :-) Citovat
marty777 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Původně zaslal: Scratch narvi to tam, zelpsi se ti zvuk, ale to je asi tak vsechno. vyfuk je spocitany na nejake tlaky a protitlaky, kdyz tam das univerzalni rezonator, tak to bude delat vsechno mozny, jen to lepe nepojede (to je loskyho subjektivni dojem). To bys jedine musel nechal odladit cely vyfukovy system a to je financne mimo. Diky Tom406, ktery mi to jiz drive zevrubne vysvetlil a odradil :-) Je to tak:super Ale rezonátor zakázanej neni,plno aut ho má už v sérii,to by potom nemohli jezdit po silnici Citovat
Guest Scratch Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 to jo rezonator maji, ale spocitanej na soustavu, ne uni z aukra za 700 :-) jinak pocitej s tim, ze se ti zvednbe spotreba a tim i emise Citovat
Losky Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Zakázanej není, pokud bude místo střeďáku, ale nechápu, jaký má smysl ho dávat místo střeďáku. Rezonátor se používá na to, aby spaliny z motoru utíkaly co nejrychleji. Nejčastěji se dává místo katu,protože ten způsobuje spomalování těchto spalin. Každopádně nemá vůbec smysl ho dávat místo středu a výfuk nechávat bez úprav. Já měl kat venku, střed taky pryč a koncový tlumič byl sportovní rychloprůchozí, takže zrychlené výfukové plyny se mi nevracely zpět kvůli tomu, že mám sériový výfuk s přepážkama atd:) Spotřeba??? Nevím, neřešil jsem to, pořád jsem jezdil +-0,5L, takže těžko říct a zvuk to mělo každopádně jinej jak předtím Citovat
Pllaša Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 no!mě nejde spis tak ani o zvyseni vykonu ale zvyseni zvuku!Koupil sem si originalni sportovni vyfuk za 3000kc a nejak extra to neni znat ze by neco vrnelo tak jestli bych si nepomohl rezonatorem! ten prvni za 3000kc http://www.automedik.cz/tuning.html?model=306&uid_model=25 Citovat
Boulik Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 co mas za obsah me to rve docela dobre Citovat
Boulik Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 ja mam remus a tan brumla nadherne vic uz bych nechtel Jo abych nezapomnel ale na dalku ta je sileny Citovat
Pllaša Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 no!ja sem koupil ten ultra sport s 80mm koncovkou takze nejak me to brumla jen tak decentne a tak pemyslim o tom, ze bych koupil rezonator a dal ho misto stredovyho vyfuku ale nejsem si jist jestli bych pak udelal technickou a jestli to vubec k necemu bude. Citovat
Tunny Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 1 - pokud chces pouze aby ti auto i na volnobeh trhalo usni bubinky tak misto katiku a stredu dej trubku a efekt je stejnej, a dal uz ani necti 2 - pokud chces jenom peknej zvuk vymen si koncovej tlumic za pruchozi (nemyslim trubku) a pokud ti to nebduestacit tak vyndej stred a dej misto nej rouru 3 - pokud ti jde o vykon (zvetseni) tak si nech udelat svody, stred i konec na miru , ale doporucuju aspon u 1.8 nebo 2.0 16V - takovej te prijde na 20-25 000 kč ja stale cekam jestli se me nepodari sehnat GTI/s16 167konikovou verzi, pak uz bych o kompletnich svodech premyslel dalo by se to vyhnat na krasnejch 180 koniku ale pokud mas 1.6 nebo mensi kup si jen koncovku za 3000 Citovat
Pllaša Odesláno 11. květen 2009 Autor Odesláno 11. květen 2009 koncoveh tlumic uz mam vymenej za sportovni vyfuk a tak chci aby mi to delalo vetsi bordel a tak se ptam jestli rezonator mi zvetsi zvuk kdyz to vymenim za stredovej vyfuk_?a jestli mi to vubec projde na emisich kdyz to vymenim_!! Citovat
Bejk13 Odesláno 11. květen 2009 Odesláno 11. květen 2009 Já mám rezonátor místo koncového tlumiče a má to pěknej zvuk,víc asi nic. Citovat
Pllaša Odesláno 13. květen 2009 Autor Odesláno 13. květen 2009 hej hou?tak jak to dopadne kdyz dam rezonator misto stredvyho vyfuku? Citovat
309GT Odesláno 13. květen 2009 Odesláno 13. květen 2009 Původně zaslal: Pllaša hej hou?tak jak to dopadne kdyz dam rezonator misto stredvyho vyfuku? Jestli chceš aby to dělalo větší bordel,tak zkus nejdříve vyhodit středovej vejfuk,pak se pozná pravej zvuk koncáku.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.