Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problem s navigaci. Koupil jsem new auto a mavigace pozaduje nejake cd, které ovšem nebylo příslušenstvím auta:-( Co s tím?Dají se nekde stahnout mapy?Diky moc za odpověd

Odesláno

v tomto případě není ani moc potřeba cokoli hledat, když je to 4 téma hned na první stránce....Jinak hledání není ideální ale najít se přes něj dá....

Odesláno
Původně zaslal: uleťák

tak jsem zjistil ža potřebuji novou verzi sw je tam 6.51. Přesně newím jakou tam mám dat a kde ji sehnat!

v6.63 build 890 cdrom to je poslední verze a stáhneš si ji zde http://www.eurovan2.com/forum/downloads.php?do=file&id=55 (musíš provést registraci na tom foru) stažený soubor vypálíš jako obraz disku malou rychlostí. Nicméně pokud ti jde jen o mapy tak ty fungují na obou verzích SW.

Odesláno

já ti napíšu že čeština neexistuje a ty se mě ptáš zda to není dobrý tam dávat, tě nechápu... nová verze SW má nějaké drobné úpravy a vylepšení (ale bez zkušeností bych v tvém případě zajel si to nechat přehrát v Peugeot servisu - několika lidem při přehrání nadobro umřela,takže bacha). Ale ty jsi chtěl navigační mapy a ty ti půjdou i na téhle verzi úplně stejně jako na té novější SW.

Odesláno

Pokud si líný pročítat forum zajeď si do Peugeot tam ti urcite poradí.Na všechny tvé odpovědi bylo již odpovězené v odkazu co jsem Ti posílal:grrV tvém případě je zbytečné cokoliv psát:roll

Prosím admina o uzamčení

[upravil dne 10.5.09 Zipík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...