uleťák Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Mam problem s navigaci. Koupil jsem new auto a mavigace pozaduje nejake cd, které ovšem nebylo příslušenstvím auta:-( Co s tím?Dají se nekde stahnout mapy?Diky moc za odpověd Citovat
plaz Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 jestli jsi platici clen tak v sekci dowloand 407 je posledni navigace palit jako obraz co nejpomalejc Citovat
Zipík Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 v tomto případě není ani moc potřeba cokoli hledat, když je to 4 téma hned na první stránce....Jinak hledání není ideální ale najít se přes něj dá.... Citovat
nanux Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Dá, ale třeba přes Operu nenajdu nic... Musím kvůli tomu lézt do IE Citovat
uleťák Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 tak jsem zjistil ža potřebuji novou verzi sw je tam 6.51. Přesně newím jakou tam mám dat a kde ji sehnat! Citovat
kajvet Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Původně zaslal: uleťák tak jsem zjistil ža potřebuji novou verzi sw je tam 6.51. Přesně newím jakou tam mám dat a kde ji sehnat! v6.63 build 890 cdrom to je poslední verze a stáhneš si ji zde http://www.eurovan2.com/forum/downloads.php?do=file&id=55 (musíš provést registraci na tom foru) stažený soubor vypálíš jako obraz disku malou rychlostí. Nicméně pokud ti jde jen o mapy tak ty fungují na obou verzích SW. Citovat
uleťák Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 když chci češtinu a aby mi šli mapy tak musím dávat novou verzi? Citovat
kajvet Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 čeština oficiálně neexistuje a mapy ti půjdou i na verzi SW kterou tam máš ted. Citovat
uleťák Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 aha takže ta verze se aktualizuje z jakého duwodu a čeština jako není to dobry to tam dávat, nebo jakej na to máš názor? Citovat
kajvet Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 já ti napíšu že čeština neexistuje a ty se mě ptáš zda to není dobrý tam dávat, tě nechápu... nová verze SW má nějaké drobné úpravy a vylepšení (ale bez zkušeností bych v tvém případě zajel si to nechat přehrát v Peugeot servisu - několika lidem při přehrání nadobro umřela,takže bacha). Ale ty jsi chtěl navigační mapy a ty ti půjdou i na téhle verzi úplně stejně jako na té novější SW. Citovat
uleťák Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 takže já teť akorát musim sehnat mapy a ty nahruju?? a mapy ty jsou k sehnání kde? Citovat
uleťák Odesláno 10. květen 2009 Autor Odesláno 10. květen 2009 kde zjistím jakou mám navigaci? Citovat
Zipík Odesláno 10. květen 2009 Odesláno 10. květen 2009 Pokud si líný pročítat forum zajeď si do Peugeot tam ti urcite poradí.Na všechny tvé odpovědi bylo již odpovězené v odkazu co jsem Ti posílal:grrV tvém případě je zbytečné cokoliv psát:roll Prosím admina o uzamčení [upravil dne 10.5.09 Zipík] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.