Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím. mám takový problém s mojí 306kou. Poslední dobou hůře startovala a jednoho pěkného dne nějak nenastartovala. Nejdříve jsem myslel, že je chyba v baterce ale při strartování přes kabely točila, ale nechytala...benzín byl cítit takže si myslím, že v palivovém čerpadle chyba není.Ještě, když mi nešla nastartovat tak jsem ji zkoušel roztahávat za autem a vůbec nic navíc otáčkoměr byl stále na nule.Nevím jestli to může mít spojitost, ale poslední dobou se sem tam stávalo, že pokud jsem sešlápl plyn tak vznikla chvilková prodleva či co a auto nemělo výkon,po chvíli vystřelilo...Takže asi tak. Ještě můžu vyzkoušet zda to hází jiskru ale svíčky a kabely mám asi půl roku staré takže myslím že by mohli být ok...Budu rád za každou radu a zkušenost, nerad bych totiž kupoval zbytečné věci a pak zjistil že to tím nebylo...moje doměnka je snímač otáček...

Guest servisman
Odesláno

koukl bych na něj či jej proměřil ale našel jsem dva typy čili dvě hodnoty odporu 370 nebo 550 ohm.Vyndal bych jej a koukl na něj

[upravil dne 8/5/09 honza406]

post-0-14109606770183_thumb.gif

Odesláno

co ja vim tak pokud je cejtit benzin tak cidlo fungovat musi, protoze pokud nema jednotka info o otackach tak si mysli ze motor stoji a timpadem neda prikaz cerpadlu aby pumpovalo benzin......

Odesláno

muze to bej mraky veci me to nestartovalo protoze sem mel povitazenej kabel od civky, asi si nekdo hral a pak kdyz sem na to prisel tak uz to bylo uchlastany.... takze to urco bude nejaka prkotina, treba zkontroluj cidla vsechny, a zacal bych teplotnim

Odesláno

...dobrá,zkusím to nějak vše projít a vyzkoušet. Jen ještě takový dotaz...jak proměřím zda jsou všechny čidla ok??Nějaký hodnoty odporu nebo jak??Díky...

Odesláno

Tak jsem se včera vrhl na auto a začal proměřovat zjišťovat co se děje...pro změření snímače otáček jsem se dostal na hodnotu,tuším 365 ohm,takže z toho usuzuji že je ok...jinak by měl prý nekonečný odpor...poté jsem zkoušel odpojit přívodní hadičku benzínu a juknout zda to při otočení klíčku něco udělá...nic. Takže mi prostě nejde benzín do motoru.Mám takový dotaz,na konektoru který je na čerpadle má být napětí co má baterka??Mě to právě ukazovalo nějaký kraviny ale rozhodně ne napětí baterky...tak možná bude problém v napájení čerpadla...???A pokud bude něco špatného na čerpadle,musí se vyměnit celé nebo stačí jen nějaká část??Popřípadě co by vás ještě napadlo za možné příčiny??Díky....Jo a přihodím sem obrázek snímače otáček,jestli jsem měřil ten správný :D jestli to tedy je on....

post-0-14109606982003_thumb.jpg

• O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím,na mojej 306 tiež neide otačkomer,ale ked prší vonku tak ide.Premeral som čidlo a hodnota bola 112 omov-čo asik mala byť v rozsahu 360-400.A napatie čo ide do čidla tak tam je 0.03 V a malo by byť 5V.Niekde som čital že červeny kabel z čidla tlaku olej ten može robiť problem,je to tak?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...