Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

nedavno jsem to tady resil a byl mi tady poskytnut docela dobrej napad,ale predem rikam,neni to nic lehkyho a i ja nakonec sem si to nechal vylestit

Odesláno

zatim nevim presne,pristi tyden si pro ne jedu,ale mel jsem je hodne moc zoxidovany,takze pocitam max 3000,- bylo tam strasnyho brouseni, jestli jsou jen lakovany,tak to je praci na dve hodky.

Odesláno

Teď řeším stejnej problé,ale jelikož se mi nechce zakládat nové vlákno,tak snad nebude SV24 vadit když se připojím:D Můj dotaz je-nevíte jestli lak na kolech sežere nějakej barvožrout?Nechce se mi to celý brousit,včera jsem udělal půlku jednoho kola a byl jsem jak Pepek námořník,s leštěním už mám zkušeností víc než dost,ale jde mi o to jak se zbavit laku.Díky

Odesláno

urcite,existuje sprej,tim to nastrikas a behem chvilky ti koka jakoby rozezere,vemes hadr a setres to a mas cistej kov nebo tak mi to aspon rikal ten tipek co u nej mam kola na lesteni.

Odesláno

jj, existuje na to sprej. Používá se to na odstranění těsnění z van u motorů atd. Jde to i na kovy atd. Rozleptá to, udělá puchýřky a pak se to jen setře a lak i barva je dole. Docela agresivní sprej. Já to kdysi nakradl z práce, ale už došlo. Jinak tady jsem našel odkaz:

http://www.weicon.cz/produkty/technicke-spreje/cistice-a-odmastovace/weicon-odstranovac-tesneni-a-lepidel.html

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...