Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Hih no já jdu právě rozebírat :) a uvidíme co z toho vznikne je toho moc :) a Martymu dáme ještě zabrat přece mu to nedáme jen tak ne ? :aut

Já to vim,že dostanu zabrat:bacha

Odesláno

antal: kočku to nevím .. ale to zmoklé cosi jsem já :D :-D

creams: no spíš dáte zabrat vy mně :D :D ..... mně jde hlavně o to být na finále .. loni ty večery stály za to :-D :-D ..... na Cecil změny zatím nebudou ... musela bych ji na delší dobu odstavit a zase vyházat vnitřek atd ..... a nechce se mi poslední dobou nic dělat ... takže si to nechám zase na zimu :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Creams

Tak kdo pojede Pardubky ? :roker

Já už určitě,mám to kousek z práce,takže do práce pojedu už s autem,tam si ho umeju a tak.....

Už se těšim:D:D:D

Odesláno

Lidi, já chci jet taky... Ale teď to bohužel zas chvíli nepůjde jet na Tunning sraz s mým Coupe. V neděli jsem jel z Brna a kdesi na D1 jsem nechal celej levej prah...:-( Všiml jsem si toho až doma, což je pěkně na nic...:-(

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

A měl jsi jen lepidlo nebo i šroubky? JInak na relax chceme jet taky,záleží na počasí a penězích,ale snad jo:D

Vloni jsem tam přijel z práce a byl jsem tam první,bylo to takový divný,tak jsem si dal něco k pití,a než přijeli kamoši,tak jsem byl jak puma:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...