Creams Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Nene... spadl jsem do toho pohlavě Citovat
marty777 Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: Creams Nene... spadl jsem do toho pohlavě To se dalo čekat..... jedeš v tom:P Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Creams: To je dobře!:mrkByla by škoda to prodat a ještě větší aby to dopadlo jako ta 406ka v tom luciferu jak tu byla,nikdy nevíš co je člověk co to od tebe koupí za prase:( Jen jsem zvědavej co s tím budeš dělat,jak je to teď tak to vypadá suprově! Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 ta 406 byla od člena petr 406 red. kdo ví kde jí je konec. prý se měla opravovat. Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Přesně tu myslím,jen jsem si nemohl vzpomenout na nick:D Psalo se že by se měla dát do kupy,ale kdo ví,to už jsem slyšel u tolika aut a většinou to bylo nakonec jen v říši snů nebo z toho byl bastl oplácanej laminátem....ale byla by jí škoda:nevim Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jj je ji škoda:( ale zatím sem nenarazil na žádný díly z této 406. tak se snad dává do hromady:myslim Citovat
Creams Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Hoši tak tragicky bych to neviděl... i kdybych prodal a auto bylo na šrot za den bylo by mi to jedno ... člověk to prodává vždy proto, že jde dál... a ten co si to koupí je to jeho majetek a může s tím udělat cokoli. Víš jak vždy je to škoda a plno lidi říka jak by toho bylo škoda, ale sám by si ji nekoupil aby ji udržel takovou jaká je či lepším... PROSTĚ když jde o prodej neměl by to člověk tolik hrotit Jinak co se týče mého auta vizuálních změn moc nebude Však uvidíte až to bude v kupě tak to sem dám ... vlákno zakládat nebudu Citovat
309GT Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Jasný,ale nevěřim tomu,že když by jsi to prodal a druhej den to viděl rozflákaný nebo tak něco že tě to nenasere,už jen kvůli té práci a času na autě strávených.Je fakt že pak už to není tvoje věc a nic ti do toho není,ale stejně srdce zabolí Citovat
čakom Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Creams: aspon naznač co se bude dělat:aut Citovat
Creams Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Nechci předbíhat událost... prostě tohle kolo v milovicich pojedu ještě autem v takovém stavu jako je nyní ... a další sraz až v srpnu pardubky jsem na dovči... tak to vidím až na příbram... možna panenský tynec... uvidíme Citovat
Geri007 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 uuz se to bliziii.. Miloviceeeeeee:-) jupi, ja se tak tesim...:super Citovat
Creams Odesláno 5. červen 2009 Autor Odesláno 5. červen 2009 NO i když to počasí asi nevýjde... dorazím Citovat
marty777 Odesláno 5. červen 2009 Odesláno 5. červen 2009 Původně zaslal: Creams NO i když to počasí asi nevýjde... dorazím Tak ať zase boduješ.....:super:super Dej vědět:D:bacha:bacha:bacha [upravil dne 5/6/09 marty777] Citovat
gasaxx Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Jakej bude další tunning sraz? Taky bych se zas přijel podívat...:-) Citovat
čakom Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Původně zaslal: gasaxx Jakej bude další tunning sraz? Taky bych se zas přijel podívat...:-) tady máš nějakej kalendář http://www.tuningxcars.com/tuning-srazy/ Citovat
marty777 Odesláno 6. červen 2009 Odesláno 6. červen 2009 Opět grtuluji Creamsovi k 2.místu v TC v Milovicích:super:super:super:D:D:D Citovat
Creams Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 http://gallery.tuningy.com/displayimage.php?pid=39755&fullsize=1 http://gallery.tuningy.com/displayimage.php?pid=39754&fullsize=1 A foto z předávaní http://www.tkoz.cz/coppermine/displayimage.php?pid=4080&fullsize=1 Citovat
anyana2 Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 jů fotečka z bedny .... gratulace .... no konečně byla i konkurence ..... poslední minutky slávy než vyjede marty777 letos už to hrotit nebudu ..... chci už konečně taky jezdit a ne mít auto pořád rozebrané v garáži Citovat
Creams Odesláno 7. červen 2009 Autor Odesláno 7. červen 2009 Hih no já jdu právě rozebírat a uvidíme co z toho vznikne je toho moc a Martymu dáme ještě zabrat přece mu to nedáme jen tak ne ? Citovat
antal Odesláno 7. červen 2009 Odesláno 7. červen 2009 A cože to bolo za kočku na tom prvom mieste? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.