Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Creams: To je dobře!:mrkByla by škoda to prodat a ještě větší aby to dopadlo jako ta 406ka v tom luciferu jak tu byla,nikdy nevíš co je člověk co to od tebe koupí za prase:( Jen jsem zvědavej co s tím budeš dělat,jak je to teď tak to vypadá suprově!

Odesláno

Přesně tu myslím,jen jsem si nemohl vzpomenout na nick:D Psalo se že by se měla dát do kupy,ale kdo ví,to už jsem slyšel u tolika aut a většinou to bylo nakonec jen v říši snů nebo z toho byl bastl oplácanej laminátem....ale byla by jí škoda:nevim

Odesláno

Hoši tak tragicky bych to neviděl... i kdybych prodal a auto bylo na šrot za den bylo by mi to jedno ... člověk to prodává vždy proto, že jde dál... a ten co si to koupí je to jeho majetek a může s tím udělat cokoli. Víš jak vždy je to škoda a plno lidi říka jak by toho bylo škoda, ale sám by si ji nekoupil aby ji udržel takovou jaká je či lepším... PROSTĚ když jde o prodej :) neměl by to člověk tolik hrotit

Jinak co se týče mého auta vizuálních změn moc nebude :super Však uvidíte až to bude v kupě tak :) to sem dám ... vlákno zakládat nebudu :aut

Odesláno

Jasný,ale nevěřim tomu,že když by jsi to prodal a druhej den to viděl rozflákaný nebo tak něco že tě to nenasere,už jen kvůli té práci a času na autě strávených.Je fakt že pak už to není tvoje věc a nic ti do toho není,ale stejně srdce zabolí:D

Odesláno

Nechci předbíhat událost... prostě tohle kolo v milovicich pojedu ještě autem v takovém stavu jako je nyní ... a další sraz až v srpnu :D pardubky jsem na dovči... tak to vidím až na příbram... možna panenský tynec... uvidíme :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Creams

NO i když to počasí asi nevýjde... dorazím :super

Tak ať zase boduješ.....:super:super:super

Dej vědět:D:bacha:bacha:bacha

[upravil dne 5/6/09 marty777]

Odesláno

jů fotečka z bedny .... gratulace .... no konečně byla i konkurence ..... poslední minutky slávy než vyjede marty777 :D

letos už to hrotit nebudu ..... chci už konečně taky jezdit a ne mít auto pořád rozebrané v garáži :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...