Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

presne tak :D jeste by to chtelo premluvit jakuba106gti, toma406, jiri106xs jeste ty P-106! ty by si mohl jet potom creams pokud bude moct sobol no je jich tady hodne peknech staci se jenom ptat :) tak sup sup ptejte se :D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: wooody

no jenže na icku ani na fejsu neni, a tel už má asi měsíc vyplej.....

V pohode napsal jsem mu zpravu na drzkoknizce ;) tak doufam ze se ozve :)

Odesláno

letos TC seru..mel bych z toho zbytecne nervy a hlavu na honem honem honem..pokud ale v TC bude soutež club scene,jdu do toho.....necham si nejake napady projit hlavou...napadlo mne neco ve stylu ZOO....cedulky s druhem Lva,vyběh jako v zoo.....rikam necham si to projit hlavou a pak vam mrsknu sem muj napad.....ale jedno vim jiste....Tuning cup letos seru....:bojim

Odesláno

Kluci rád bych se přidal :) ale uvidíme jak to vůbec bude... pokud se probojuju i s kámošem tak budeme mít společné expo tak bohužel bych nestal s vámi... uvidíme :) pokud se neprobojuju tak se rád přidám do řad peu fora

Odesláno

no wooody mel svatou pravdu rejty to vymyslel :D:D:D to mi pripada jako nej napad ted to jeste domyslet :D jinak budeme vsichni radi jak se oba pridate ;):super (pokud vam to vyjde)

[upravil dne 30/3/10 volvik]

Odesláno

videl bych to pro kazdeho cedulku na stojanku s druhem lva,jako je to před vyběhem v ZOO.. Treba po mně nazev: Lev marseillský-protoze budu mit auto trochu stylizovane do meho oblibeneho fotbnaloveho tymu. Pod jmeno kdy byl vyroben, jako datum narozeni.Pak oůvod automobuilu a dolu upravy vypsat:) Co se tyce kompizice doplnku.muzu sehnat prote kusy stromu..nic velikeho..udelat to jako vybeh v ZOO..to bychom se pak dohodli na doladění napadu,času je dost..třeba nekdo prijde s lepsim napadem:))))

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...