Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: volvik

tam se mi nechce :D ale pardubky jedu urcite ;) tak bych se rad domluvil a dal nekde sraz :)

nejlepší by bylo založit někde článek.. a domluvit se i s oni,voightou,zabitem s 309GT atd,atd.. a ještě před tuningem dát někde srázek ;) jako co jsem tak koukal tak psalo,že by přijelo minimálně 10 lidí

Odesláno
Původně zaslal: volvik

tam se mi nechce :D ale pardubky jedu urcite ;) tak bych se rad domluvil a dal nekde sraz :)

já pardubky určitě jedu, takže můžem jet i z našeho kouta republiky spolu :super

Odesláno

No prave ja bych se rad domluvil s tomem406 a se sobolem a to by jsme dali sraz nekde ve frydku nebo nekde jinde a pak uz dat nekde sraz u pardubek se zbytkem :)

Odesláno

sakra skoda ale i tak nas tam bude dost :) (doufam) jinak ja nejspis pojedu v patek a prespim :) ale jeste to nevim urcite doufam ale ze ten sraz vyjde a pak uz hura na pardubky :D

Odesláno
Původně zaslal: marty777

S mojí \"Želvou\" to vypadá dobře,tak se tam všichni uvidíme,teda já doufám abych viděl,protože to bude z pátka na sobotu dlouhá noc:D

Tak času je ještě dost :):aut ... si na vás vzpomenu jak natočím první pivko u moře :super

• O 3 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Creams

Původně zaslal: marty777

Původně zaslal: Creams

24.-25.07. Car Wars 2009 Panenský Týnec

http://www.tuning-sraz.cz/

Objeví se někdo ? :papa

Já ne.....:bojim

Však počkej :-D jednou nám to výjde :D ale to misto tuningcup to bude chlastocup :D :D

:Dže se ani nestihneš do 11 zaregistrovat:blicismajlik

• O 5 měsíců později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...