P405 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Zdravim, stala se mi neprijemnost u Peugeota 406, 2.0 HDI, 2002... a to tak ze při rozjíždění, vlivem málo plynu auto chcíplo a tudíž se zaklepal motor s převodovkou, ozvala se průměrná rána. Zůstala zařazená jednička a z křižovatky jsme odjeli ale s řadící pákou jde bez jekéhokoliv odporu pohybovat dopředu a dozadu a nejde s ní pohybovat do stran. ručně jsem na převodovce zařadil 4 a přes spojku jsem dojel do cile myslím, že vypadlo nebo prasklo táhlo spojující řadící kulisu s převodovkou. Převod řazení probíhá pomocá dvou bovdenů, které se jeví jako neporušené. Dále mohla prasknout ředící páka, tedy to co není vidět a to co se pohyhuje v kulise a nedovolí pobybu do stran. Ta kulisa bude asi plošné zařízení tvaru jako je vyobrazeno na kouli řadící páky. nemohl by jste mi prosim nekdo poradit co s tim.. pripadne poslat odkaz s postupem jak se do toho dostat a na co si dat pozor? predem diky moc za odpoved Citovat
Guest servisman Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 mrkni jsem jestli něco napoví je tam popsána jen výměna celýho mechanismu řadící páky s lanky http://www.coupe406.com/documents/Tutoriels/Procedures/Changement_commande_vitesse.pdf Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.