jarajarda Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda Nikdy se riziko toho, že mi někdo ťukne do auta eliminovat úplně nedá, ale snažím se parkovat třeba tak, abych byl poslední v řadě, nebo abych měl jednu stranu v krytém parkovišti u sloupů. Pak mám chráněnou záď (koule) a bok, tam se nic nestane, takže alespoň 50% auta.. S tím ostatním nic neudělám..bohužel.. Kdybych měl šílet pokaždé, kdy mě (nebo já) při parkování někdo ťukne do auta, tak už mám postýlku ve cvokhausu - auto je užitná věc a nikoli modla, kterou je potřeba nějak zásadně opečovávat, oprašovat a hýčkat. Nárazník je od slova narážet a kolikrát nelze zaparkovat jinak, než že si nárazníkem prostor k parkování dotvořím. Na to má každý svůj názor, ale chápu, že to v Praze mnohdy nejde jinak a v Praze bych měl auto jen s černejma plastovejma nárazníkama a plastama kolem auta a ne 406, ale nějakýho malýho prcka (Ty máš rodinu, tam je větší auto nutnost.). Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 3. květen 2009 Odesláno 3. květen 2009 Původně zaslal: jarajarda Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: jarajarda Nikdy se riziko toho, že mi někdo ťukne do auta eliminovat úplně nedá, ale snažím se parkovat třeba tak, abych byl poslední v řadě, nebo abych měl jednu stranu v krytém parkovišti u sloupů. Pak mám chráněnou záď (koule) a bok, tam se nic nestane, takže alespoň 50% auta.. S tím ostatním nic neudělám..bohužel.. Kdybych měl šílet pokaždé, kdy mě (nebo já) při parkování někdo ťukne do auta, tak už mám postýlku ve cvokhausu - auto je užitná věc a nikoli modla, kterou je potřeba nějak zásadně opečovávat, oprašovat a hýčkat. Nárazník je od slova narážet a kolikrát nelze zaparkovat jinak, než že si nárazníkem prostor k parkování dotvořím. Na to má každý svůj názor, ale chápu, že to v Praze mnohdy nejde jinak a v Praze bych měl auto jen s černejma plastovejma nárazníkama a plastama kolem auta a ne 406, ale nějakýho malýho prcka (Ty máš rodinu, tam je větší auto nutnost.). To je taky duvod, preco som nedal na aute bocne ochranne listy, zadny a predny naraznik nastriekad do farby ... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.