Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Úsměvná příhoda: tažný zařízení krade SPZtky

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Původně zaslal: jarajarda

Nikdy se riziko toho, že mi někdo ťukne do auta eliminovat úplně nedá, ale snažím se parkovat třeba tak, abych byl poslední v řadě, nebo abych měl jednu stranu v krytém parkovišti u sloupů. Pak mám chráněnou záď (koule) a bok, tam se nic nestane, takže alespoň 50% auta.. S tím ostatním nic neudělám..bohužel..

Kdybych měl šílet pokaždé, kdy mě (nebo já) při parkování někdo ťukne do auta, tak už mám postýlku ve cvokhausu - auto je užitná věc a nikoli modla, kterou je potřeba nějak zásadně opečovávat, oprašovat a hýčkat. Nárazník je od slova narážet a kolikrát nelze zaparkovat jinak, než že si nárazníkem prostor k parkování dotvořím.

Na to má každý svůj názor, ale chápu, že to v Praze mnohdy nejde jinak a v Praze bych měl auto jen s černejma plastovejma nárazníkama a plastama kolem auta a ne 406, ale nějakýho malýho prcka (Ty máš rodinu, tam je větší auto nutnost.).

Odesláno

Původně zaslal: Medvěd

Nikdy se riziko toho, že mi někdo ťukne do auta eliminovat úplně nedá, ale snažím se parkovat třeba tak, abych byl poslední v řadě, nebo abych měl jednu stranu v krytém parkovišti u sloupů. Pak mám chráněnou záď (koule) a bok, tam se nic nestane, takže alespoň 50% auta.. S tím ostatním nic neudělám..bohužel..

Kdybych měl šílet pokaždé, kdy mě (nebo já) při parkování někdo ťukne do auta, tak už mám postýlku ve cvokhausu - auto je užitná věc a nikoli modla, kterou je potřeba nějak zásadně opečovávat, oprašovat a hýčkat. Nárazník je od slova narážet a kolikrát nelze zaparkovat jinak, než že si nárazníkem prostor k parkování dotvořím.

Na to má každý svůj názor, ale chápu, že to v Praze mnohdy nejde jinak a v Praze bych měl auto jen s černejma plastovejma nárazníkama a plastama kolem auta a ne 406, ale nějakýho malýho prcka (Ty máš rodinu, tam je větší auto nutnost.).

To je taky duvod, preco som nedal na aute bocne ochranne listy, zadny a predny naraznik nastriekad do farby ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...