ladis307 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 před pár dny mi začalo něco někde vrzat když točím volantem. nejvíc když je nastartováno a stojim na místě. není to prach pod kolama a podobně. dělá to všude, i za jízdy. takový vrzání jako kdyby se třely o sebe pneumatiky. jde o 307 2002 2.0 hdi 107 ps. zná někdo příčinu? Citovat
Martinka.71 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Co takhle čepy?Já jsem měla podobný problém, vrzalo mi ve volantu při rozjezdu, jakmile jsem vytočila kola.Promáznuto WDčkem z vnitřní strany kola a je klid. Citovat
ladis307 Odesláno 2. květen 2009 Autor Odesláno 2. květen 2009 tomu bych moc nevěřil. čepy mám nový. i stabilizační tyčky. jedině uložení tlumičů už bude chtít vyměnit. ale to nevím jestli by takhle vrzalo. a začalo to ze dne na den. Citovat
jara1 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 mužou to dělat spodní čepy nebo horni uloženi skusil bych promazat a zkontrolovat jestli nejsou čepy vybite anebo vysypane ložiska horniho uloženi Citovat
kamil106 Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Nejseš sám,mě to dělá taky! Když stočím řízení a třeba parkuju,tak to vrže jako prase! Už sem pod tim ležel,ale nikde nic! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.