thomone Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 Zdravím všechny, měl jsem skromný dotaz, právě nastal čas na výměnu brzdových destiček a kotoučů. U kotoučů není problém, tam je se vybírá jenom značka. U destiček mám trošku problém, protože tam se používají 2 brzdové systémy Lucas-Gierling nebo Bosch? Jak poznám, které jsou použity na mém autě? Citovat
durino666 Odesláno 2. květen 2009 Odesláno 2. květen 2009 ja som to robil tak ze som siel do predajne dalsom im rok vyrobi, a vin a objednali mi na moje auto {nie do autorizovanej predajne} a sa mi zda ze su dva priemery kotucou a na jeden priemer je ina a na druhy ina.. tak mozno podla toho [upravil dne 24/5/09 Radek Hurvajz] Citovat
J85k2 Odesláno 22. květen 2009 Odesláno 22. květen 2009 tak právě řeším stejný problém jaký mám brzdový systém rád bych si v rámci úspor sám objednal destičky. např. Autokelly je má docela nechutně drahý a tak bych to objednal přes internet, ale zase kdybych se netrefil ,tak posílání balíčku sem a tam by ztratilo smysl. prosím o pomoc ! mám 307 1.6HDI 80kW r.v. 2005 (jeste stary model) [upravil dne 22.5.09 J85k2] Citovat
jaturn Odesláno 24. květen 2009 Odesláno 24. květen 2009 Já to mám vyražené na tělese uchycení levé zadní brzdové destičky-ze zadní strany-u mě Lucas.Též 1.6 HDI 2005 starší model [upravil dne 24/5/09 jaturn] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.