Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

106 S16 \"zlatovlaska\" - Na novych kolech :)

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: volvik

nemam rodinu nic takze jsem mlady a chci se trosku vyblbnout a pokud je nekdo magor a jezdi jak ozivot tak potom takovemu cloveku takove auto nepatri do ruky kdyz se clovek umi chovat na silnicich tak se nic nestane

akorat nesmíš natrefit na takového magora co předjíždí přes plnou kde bys ho nečekal....

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

nemam rodinu nic takze jsem mlady a chci se trosku vyblbnout a pokud je nekdo magor a jezdi jak ozivot tak potom takovemu cloveku takove auto nepatri do ruky kdyz se clovek umi chovat na silnicich tak se nic nestane

akorat nesmíš natrefit na takového magora co předjíždí přes plnou kde bys ho nečekal....

No jo i takovi se najdou :( bohuzel

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

tak držím palec at najdeš,ja se ti chtěl mrknout na stránky odkud jsem i já vždy sehnal,ale to co chceš tam bohužel není....kdybych našel tak ti dám vědět

Diky ;) doufam ze neco najdu :)

Odesláno

No prave je spousta bezohlednych hovad kteri predjizdeji kde nesmi,jezdi co to zrovna de a jeste ti pak ukazou fakáče.

Ale uprimne mel jsem Xsaru vts 163ps a parkrat sem se vez Saxem Vts a jelikoz nemas rodinu je to Saxo neba ta 106 motokara.

[upravil dne 2.8.09 bubakkaja]

Odesláno

ja vim jedno saxo mame doma a je to paradni auticko na jezdeni :) a prave proto nechci saxo a 106 je pro me jasna volba :) a prave kdybych mel rodinu tak nebudu kupovat takove malicke auto :)

Odesláno

Volvik: a co rikas cerne saxo VTS 2001 model snizene na origo 15 podlozky sparco rozpera sparco kit sani KN (8500,-) ma to zvuk jak honda maras a ladak Remus nalitane myslim ze kolem 100 000 , kdyz tak pisni 774 72 50 70 a je to tady v Albre u C. tesina!!

Odesláno

Jasne sory vlastne jo ale jedine Vts ma vlastne lemy prahy a spodek dveri pak je jeste Vtr a Vtl

Promin ze ti to pisu tady ale chces jeste ty predpinace pasu?

[upravil dne 3.8.09 bubakkaja]

Odesláno
Původně zaslal: bubakkaja

Jasne sory vlastne jo ale jedine Vts ma vlastne lemy prahy a spodek dveri pak je jeste Vtr a Vtl

Promin ze ti to pisu tady ale chces jeste ty predpinace pasu?

[upravil dne 3.8.09 bubakkaja]

jeste nevim prave premyslim jestli to dat do kupy a nebo uz to prodat tak jak to mam

Odesláno

Kdyby to nebyla 16V tak ti to tady ani nepisu ;) ale ptal jsem se kamose a nakonec to asi jeste chvili podrzi to auto :( takze tak ale kdyz tak se muzes zkusit ozvat pozdejc uvidis sam jak ti to vsechno dopadne ;)

Odesláno

jasne ale uz jsem asi nasel auto v perfektnim stavu :) nechci nic rikat abych to nezakrikl a verim tomu ze ani majitel by nechtel abych to tady psal :)

Odesláno

jasne ale uz jsem asi nasel auto v perfektnim stavu :) nechci nic rikat abych to nezakrikl a verim tomu ze ani majitel by nechtel abych to tady psal :)

Tak jsem na to zvědavej:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...