Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Opravdu hezky sladěné!Jen bych asi dal značku zpátky nahoru,nebo zahladil ten výklenek,vypadá to divně (můj názor),jinak já lamináty nemusím,ale tohle je opravdu povedené!:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: 309GT

Opravdu hezky sladěné!Jen bych asi dal značku zpátky nahoru,nebo zahladil ten výklenek,vypadá to divně (můj názor),jinak já lamináty nemusím,ale tohle je opravdu povedené!:potlesk

Ta diera na znak mala byt prec, ako som to mal na predoslom narazniku, ale v lakerni na to akosi zabudli. Pekne ma to nahnevalo, ale co uz. Mozno to este dorobim, alebo tam nieco vymyslim.

[upravil dne 5.5.2009 Ronnie008]

Odesláno
Původně zaslal: razor

Ahoj,je to fakt super!ta bílá je luxus......

Jinak z akolik ho hodláš pustit?(né že bych měl uplně 100% zájem,ale pro zajímavost) :mrk

A to nieje len hocijaka bila..., ale PERLICKA. ;) Ked ti mam pravdu povedat, tak cenu este ani neviem. Mozno niekto nieco skusi ponuknut... :myslim

Odesláno

Můžu se zeptat, jeslti už víš zda auto budeš prodávat a kolik by sis za něj tak představoval? Kamarádovi se strašně líbí... Díky

Odesláno
Původně zaslal: Burisek

ta lišta se dá sehnat na ebay někam sem sem dával i odkaz.... hledej šmudlo

[upravil dne 6/5/09 Burisek]

Kludne objednam zas ... :D

Odesláno
Původně zaslal: Y2K

A coze na predaj?

Teraz ked uz vyzera ako ma, to preco?

Hmm...skoda ze to je starsi model

Lebo nedokazem uzivit auto na hranie, ked mam na hranie aj motorku a este mi ostala jedna hracka - Dodge Durango 5.9 R/T , ktore mam na chatu, takze ho aj potrebujem. A okrem toho mam este malinku 206-ku 1,4 HDi, ktoru strasne lubim a tu nepredam. Toto afticko v zime a ani ked prsi nevytahuje. A ked je sem tam pekne pocasie a otvorim garaz, tak si vzdy vyberiem ako zabavu motorku. Vzdy dospejem k zaveru, ze mi je vlastne na nic. Spravil som z neho to, co som vzdy chcel. Je cas ist dalej. Aj ked mi srdce krvaca uz teraz , asi mi nic ine neostava. A to este nehovorim o tom, ze mam novy obchod, v ktorom travim vacsinu casu a davam donho vsetky peniaze. Takze tak... Fnuk, Fnuk

[upravil dne 6.5.2009 Ronnie008]

Odesláno

Tak to ma mrzi chlape...

No ale ked musis...

Prajem stastnu ruku pri predaji.

Keby som nemal svojho a keby to nebol starsi model asi by som rozmyslal :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...