309GT Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Opravdu hezky sladěné!Jen bych asi dal značku zpátky nahoru,nebo zahladil ten výklenek,vypadá to divně (můj názor),jinak já lamináty nemusím,ale tohle je opravdu povedené! Citovat
Ronnie008 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Ronnie008 Niekto tu chcel vidiet tu listu.. Citovat
Ronnie008 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: 309GT Opravdu hezky sladěné!Jen bych asi dal značku zpátky nahoru,nebo zahladil ten výklenek,vypadá to divně (můj názor),jinak já lamináty nemusím,ale tohle je opravdu povedené! Ta diera na znak mala byt prec, ako som to mal na predoslom narazniku, ale v lakerni na to akosi zabudli. Pekne ma to nahnevalo, ale co uz. Mozno to este dorobim, alebo tam nieco vymyslim. [upravil dne 5.5.2009 Ronnie008] Citovat
Ronnie008 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: 309GT To je asi jediná vada na kráse:super Predtym som to mal takto.: [upravil dne 5.5.2009 Ronnie008] Citovat
razor Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Ahoj,je to fakt super!ta bílá je luxus...... Jinak z akolik ho hodláš pustit?(né že bych měl uplně 100% zájem,ale pro zajímavost) Citovat
čakom Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: Ronnie008 Niekto tu chcel vidiet tu listu.. díky ta lišta na kufru tomu moc sluší [upravil dne 5.5.2009 čakom] Citovat
Ronnie008 Odesláno 5. květen 2009 Autor Odesláno 5. květen 2009 Původně zaslal: razor Ahoj,je to fakt super!ta bílá je luxus...... Jinak z akolik ho hodláš pustit?(né že bych měl uplně 100% zájem,ale pro zajímavost) A to nieje len hocijaka bila..., ale PERLICKA. Ked ti mam pravdu povedat, tak cenu este ani neviem. Mozno niekto nieco skusi ponuknut... Citovat
dolly1010 Odesláno 5. květen 2009 Odesláno 5. květen 2009 Pěkné pěkné Ale já radši origo design. Moc se mi nelíběj takový ty tuněný nárazníky atd. Ale proti nějakýmu decentnějšímu tuningu rozhodně nejsem Citovat
Burisek Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 ta lišta se dá sehnat na ebay někam sem sem dával i odkaz.... hledej šmudlo [upravil dne 6/5/09 Burisek] Citovat
Stoca Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Můžu se zeptat, jeslti už víš zda auto budeš prodávat a kolik by sis za něj tak představoval? Kamarádovi se strašně líbí... Díky Citovat
Y2K Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Burisek ta lišta se dá sehnat na ebay někam sem sem dával i odkaz.... hledej šmudlo [upravil dne 6/5/09 Burisek] Kludne objednam zas ... Citovat
Y2K Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 A coze na predaj? Teraz ked uz vyzera ako ma, to preco? Hmm...skoda ze to je starsi model Citovat
Ronnie008 Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Stoca Můžu se zeptat, jeslti už víš zda auto budeš prodávat a kolik by sis za něj tak představoval? Kamarádovi se strašně líbí... Díky Uz som sa dnes rozhodol. Otvor si link. Je tam vsetko. http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=983174 Citovat
Ronnie008 Odesláno 6. květen 2009 Autor Odesláno 6. květen 2009 Původně zaslal: Y2K A coze na predaj? Teraz ked uz vyzera ako ma, to preco? Hmm...skoda ze to je starsi model Lebo nedokazem uzivit auto na hranie, ked mam na hranie aj motorku a este mi ostala jedna hracka - Dodge Durango 5.9 R/T , ktore mam na chatu, takze ho aj potrebujem. A okrem toho mam este malinku 206-ku 1,4 HDi, ktoru strasne lubim a tu nepredam. Toto afticko v zime a ani ked prsi nevytahuje. A ked je sem tam pekne pocasie a otvorim garaz, tak si vzdy vyberiem ako zabavu motorku. Vzdy dospejem k zaveru, ze mi je vlastne na nic. Spravil som z neho to, co som vzdy chcel. Je cas ist dalej. Aj ked mi srdce krvaca uz teraz , asi mi nic ine neostava. A to este nehovorim o tom, ze mam novy obchod, v ktorom travim vacsinu casu a davam donho vsetky peniaze. Takze tak... Fnuk, Fnuk [upravil dne 6.5.2009 Ronnie008] Citovat
Y2K Odesláno 6. květen 2009 Odesláno 6. květen 2009 Tak to ma mrzi chlape... No ale ked musis... Prajem stastnu ruku pri predaji. Keby som nemal svojho a keby to nebol starsi model asi by som rozmyslal Citovat
309GT Odesláno 7. květen 2009 Odesláno 7. květen 2009 Tak šťastný prodej a doufám že další majitel se bude o auto starat stejně dobře jako ty:( Je to opravdu parádní povoz:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.