zpozdilek Odesláno 30. duben 2009 Autor Odesláno 30. duben 2009 Tak do mělnika pojedu s dírou no, praskla mi voda, takže budu delat opet na baraku, auto musí počkat,na sraz se snad kouknu dle stavu vody...a snad dorazime. Citovat
zpozdilek Odesláno 1. květen 2009 Autor Odesláno 1. květen 2009 Tak po ranu , vstat , zkontrolovat boiler, projit trubky od vody, a pomalu udelat si kafčo, nasnidat a hnedka vyrazit k autu a pracovat na něm;) Citovat
zpozdilek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Ahoj kluci jsem zpět, na chvilku jsem se odmlčel, jelikoš možna se stavam otcem ale není to 100% ještě par testíku a uvidíme - jinak jsem montoval předni naraznik a takhle to dopadlo, jelikoš jsem potřeboval nutně jet skoro 150km a bez předniho narazniku jsem si netroufnul, takhle to dopadlo. Citovat
zpozdilek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 [upravil dne 4/6/09 zpozdilek] Citovat
vendelinek Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 Co si dělal,že se ti takle pěkně rozloupnul jak ořech:D jinak ten poslední efekt je docela dobrej,máš to:super:potlesk,ještě nalakovat a je to [upravil dne 4.6.2009 vendi.stejskal] Citovat
zpozdilek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 a tedka si seženu jen bilou barvu a nastříkam ho na bilo Citovat
zpozdilek Odesláno 4. červen 2009 Autor Odesláno 4. červen 2009 Původně zaslal: vendi.stejskal Co si dělal,že se ti takle pěkně rozloupnul jak ořech:D jinak ten poslední efekt je docela dobrej,máš to:super:potlesk,ještě nalakovat a je to [upravil dne 4.6.2009 vendi.stejskal] Vendo: jen jsem sjel z najezdu, tak mi prskl, přítelkyně pak u obchodu vzala sebou patnik;) Citovat
dzana.m Odesláno 4. červen 2009 Odesláno 4. červen 2009 jo ten narazník vypadá velice dobře přeju hodne štestí při dalších prací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.