Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

chcem sa opytat ci mi neviete poradit nejdu otvorit spolujazdcove dvere central tam nefunguje ale nejde otvorit ani manualne ani z vnutra a ani z vonka a este jeden dotaz zadne dvere sa daju otvorit len zvonka mal som to rozobrate ale nic som si tam nevsimol a este sa krizi okno ale tam mam pocit ze je zlomena vodiaca lista musim to rozobrat na tom co jazdievam a porovnat

Odesláno

to hej a myslel som ze ked si kupim este jedno na suciastky tak to mam vybavene to co mam na papieroch ma strane olupany lak tak chcem vsetko co sa da prehodit ztoho dovezeneho na moje a dam streknut len strechu a zad.blatnyky ale tie sproste dvere nie a nie otvorit

Odesláno
Původně zaslal: marekb26

chcem sa opytat ci mi neviete poradit nejdu otvorit spolujazdcove dvere central tam nefunguje ale nejde otvorit ani manualne ani z vnutra a ani z vonka a este jeden dotaz zadne dvere sa daju otvorit len zvonka mal som to rozobrate ale nic som si tam nevsimol a este sa krizi okno ale tam mam pocit ze je zlomena vodiaca lista musim to rozobrat na tom co jazdievam a porovnat

Tie zadné dvere môžu mať prehodenú detskú poistku. Je to malá páčka na dverách tesne pod zámkom.

Pri tých predných ti asi nezostane nič iné iba ich rozobrať zatvorené a zistiť chybu. Stáva sa to pri zadretom motorčeku. Po odpojení tiahla ide odomknúť a otvoriť.

Pri okne pozri či nieje v dverách povolené uchytenie vodiacej lišty.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...