marekb26 Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 chcem sa opytat ci mi neviete poradit nejdu otvorit spolujazdcove dvere central tam nefunguje ale nejde otvorit ani manualne ani z vnutra a ani z vonka a este jeden dotaz zadne dvere sa daju otvorit len zvonka mal som to rozobrate ale nic som si tam nevsimol a este sa krizi okno ale tam mam pocit ze je zlomena vodiaca lista musim to rozobrat na tom co jazdievam a porovnat Citovat
Zila Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 sledujem že maš take iste auto ako ja opravim a posere sa daco druhe :D:D:D:D:D Citovat
marekb26 Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 to hej a myslel som ze ked si kupim este jedno na suciastky tak to mam vybavene to co mam na papieroch ma strane olupany lak tak chcem vsetko co sa da prehodit ztoho dovezeneho na moje a dam streknut len strechu a zad.blatnyky ale tie sproste dvere nie a nie otvorit Citovat
pastorek Odesláno 26. duben 2009 Odesláno 26. duben 2009 Původně zaslal: marekb26 chcem sa opytat ci mi neviete poradit nejdu otvorit spolujazdcove dvere central tam nefunguje ale nejde otvorit ani manualne ani z vnutra a ani z vonka a este jeden dotaz zadne dvere sa daju otvorit len zvonka mal som to rozobrate ale nic som si tam nevsimol a este sa krizi okno ale tam mam pocit ze je zlomena vodiaca lista musim to rozobrat na tom co jazdievam a porovnat Tie zadné dvere môžu mať prehodenú detskú poistku. Je to malá páčka na dverách tesne pod zámkom. Pri tých predných ti asi nezostane nič iné iba ich rozobrať zatvorené a zistiť chybu. Stáva sa to pri zadretom motorčeku. Po odpojení tiahla ide odomknúť a otvoriť. Pri okne pozri či nieje v dverách povolené uchytenie vodiacej lišty. Citovat
marekb26 Odesláno 26. duben 2009 Autor Odesláno 26. duben 2009 jo jo bola tam ta detska poistka uz to ide otvorit zajtra sa pustim do tych prednych Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.